Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sve je bilo lepo dok se budale nisu uključile....
Retko kad se aktiviraju ovako dobre teme, i onda nestanu i opet gluposti
Alo majku vam jebem glupu kako ne kapirate da je svemir od reci sve i mir znaci ne moze jebeni prasak sa bude pocetak jer je prasak bezobrazan nije fazon mir uopste jebeni glupaci kako ste tako glupi jebeno jos da dodam da je svemir nastao mazenjem to jeste neko nesto je pomazilo neki mekan predmet i tako je od neznosti to je po meni jedan nacin ali mozda imaju i neke druge lepe mirne stvari al mazenje nekako najbolje
Ovo što Đoto kaže
kazu svemir nastao niizcega, ljudi ne kapiraju da je uvek postojao.vreme nikad nije postojalo.ne postoji nikad jer je to vreme, niti postoji uvek.postoji samo postojanje.a postojanje je neprekidni ciklus stvaranja i umiranja to je svemir.ko zna koliko je civilizacija bilo pre nas na nekim drugim planetama i koliko ce jos da bude
a mi mislimo da smo neko cudo lol
mali broj ljudi je svesno toga
Mali broj slažem se
Ovo sa vremenom me malo jebe ako se objekat x pomjeri sa mjesta A na mjesto B morao je taj put preci za odredjeno vrijeme.
svemir je simulacija
objekti u svemiru se uvek pomarju njima vreme ne igra nikakvu ulogu,ne postoji za njih
http://sprott.physics.wisc.edu/pickover/pc/brain-universe.html
Mislite li da je ovo slučajno?
Sve je jebeno povezano
Kada budemo imali dovoljno tehnologije da uvidimo da smo mi samo tamo neki nevidljivi dio protona nervne ćelije nekog organizma doći će do urušavanja naše stvarnosti i nestaćemo.
A pošto je sve cirkularno, materija ne može da nestane, preći će samo u sledeću stvarnost i nastaviće se taj krug. Milijarde svijetova trenutno vode svoje živote, paralelno sa nama, to što smo mi najsebičnija živa bića na planeti pa mislimo da smo samo mi vrijedni života je naš problem.
Bog postoji. Svaki.
normalno, mi smo samo cestice u svemiru
Ti si samo sitna riba u ovom moru plavom
Reče Pez ili ko već ova tema nije tema bez Olanika
Ovo za nepostojanje vreme je najveca smejurija a ako je nesto poznato to je da je vreme sa prostorom sjedinjeno i da tako cine osnovu svih dimenzija
Glupaku glupi gde ti je neznost u hipotezama
Evo ja cu da primetim da postojis, jel sada bolje
Šta su zaključili iz eksperimenta u Cernu, je li neko ispratio to?
Ovo sa vremenom me malo jebe ako se objekat x pomjeri sa mjesta A na mjesto B morao je taj put preci za odredjeno vrijeme.
juče
Ovde se moram složiti sa zesom, vreme i prostor su jedno samo što naša "normalna" svest nije u stanju da to pojmi.