Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Tih tvojih 6000 godina je premali period, ljudi su na Zemlji par hiljada godina, pročitaj malo po netu, po knjigama

2. u knjigama sam i procitao, pazi ti sad kad neki naduvani moron kaze zemlja je stara tipa 3,2 milijarde godina i to je utvrdjeno, hahahaha

3. To jeste malo smešno, na Zemlji smo par hiljada godina a govorimo da smo tačno utvrdili njenu starost, ali ipak su razvili naučnici te metode za procenu starosti tako da ja verujem da su milioni u pitanju.

4. kakve metode, sa cim su konkretno uporedive, hahahha, znaci nemamo sa cim da uporedimo, ne znamo zasto tako mislimo, ali je tacno

5. mislim veliki prasak hahahaha, valjda ti je jedan od prvih zakona da ne mkze nesto nastati iz nicega jebeno i generalno evolucionistima su sve sto ne mogu da objasne (a toga je skoro sve) zasluzne slucajnosti i nemoguce stvari, iz cega jebeno da nastane ugljenik hahaha iz nicega posle praska. Ustvari negiraju kreaciju jer su nista drugo do satanisti i svako ko im veruje je imbecil ili komunista

6. heej ja sam komunista

7. Realno, ja verujem da su ti naučnici(momci i tete u belom) toliko načitani i ispraksani da su došli do neke mnogo teške jednačine, pa još teže i teže pa dok su to malo pojasnili i našli greške, pa ispravili pa izračunali te starosti XD

8. U veliki prasak ni ja ne verujem, glupo zvuči, a da je Bog stvorio sve, to je bajka

9. A ovako svi veruju u Boga a niko ga nikada nije ni video ni čuo?
    Pre će biti da su nas svemirci neka X vrsta proterali sa neke planete, stvorivši ceo naš sistem, dajući nam određene količine svih elemenata, i čisto nas tamo iz neke XXXXX dimenzije posmatraju i pitaju se do kog nivoa ćemo da napredujemo?! Verujem u to

10. Eh da postoji vremeplov

11. Alo majku vam jebem glupu kako ne kapirate da je svemir od reci sve i mir znaci ne moze jebeni prasak sa bude pocetak jer je prasak bezobrazan nije fazon mir uopste jebeni glupaci kako ste tako glupi jebeno jos da dodam da je svemir nastao mazenjem to jeste neko nesto je pomazilo neki mekan predmet i tako je od neznosti to je po meni jedan nacin ali mozda imaju i neke druge lepe mirne stvari al mazenje nekako najbolje

12. ja ne koristim dorge, osim sto ponekad kao zavarim, i sto volim jer bas volim ponekad ekser da uzmem onako da ga raspodelim na 4 dela, al jedino bi sa sajta voleo sa bohorom i psetom da se napijem jer mi jedino deluju kao da su seljobercine neiskvarene na neki nacin, iako je bohor teski sujetar na sajtu, mada je generalno vrv dobar uzivo, i jedino zelim da se prevarim samo sa olanikom, cak se ne prevarujem ni sa najboljim ortacima, al sa nidzom bi se prevario i pustio ga da mi prica samo os vemiru jer svemir je po meni jedna od top 3 najzanimljivije teme koje postoje na planeti pored kinologije i borbe protiv feminiskinja, o svemiru bi mogao da slusam od ljudi koji se razumeju o tome danima bukvalno da ne progovorim rec ili da trepnem.....a moje neko misljenje je da su ljudi kao rasa ne na planeti zemlji, nego u svemiru bukvalno jedan najbedniji spermatozoid koji nije uspeo da oplodi nista cak ni nekog bednog vukajlijasa nego eto samo jedna stotinka u istoriji ne svemira, jer ne mogu da tvrdim da je svemir krajnost nego da i izvan svemira ima gomila nekih sranja naspram kojih je svemir obicna prasinica.....to sve moje ulicne tuce sa devojkama stavlja na neko poslednje mesto jer nije nikakav uspeh prebiti zenu koja se kurci jer planete nestaju iz dana u dan i stvaraju se neke nove dimenzije i crne rupe....ako danas mi smo culi za 4d ili 5d ko moze da tvrdi da vec ne postoji 10057d u nekoj tamo dimenziji koja je ko zna kolko ispred nas, pozdravite olanika

13. Ne,bosnjaci su izmisljena nacija sve si pobrkao,

14. Nije, ovo što je napisao za mene je u pravu jbg

15. Zašto jednom u dva tri meseca nanovo krene rasprava o svemiru, jel ovo Zapata opet nekropostuje nešto

16. Alo majku vam jebem glupu kako ne kapirate da je svemir od reci sve i mir znaci ne moze jebeni prasak sa bude pocetak jer je prasak bezobrazan nije fazon mir uopste jebeni glupaci kako ste tako glupi jebeno jos da dodam da je svemir nastao mazenjem to jeste neko nesto je pomazilo neki mekan predmet i tako je od neznosti to je po meni jedan nacin ali mozda imaju i neke druge lepe mirne stvari al mazenje nekako najbolje

17. Alo majku vam jebem glupu kako ne kapirate da je svemir od reci sve i mir znaci ne moze jebeni prasak sa bude pocetak jer je prasak bezobrazan nije fazon mir uopste jebeni glupaci kako ste tako glupi jebeno jos da dodam da je svemir nastao mazenjem to jeste neko nesto je pomazilo neki mekan predmet i tako je od neznosti to je po meni jedan nacin ali mozda imaju i neke druge lepe mirne stvari al mazenje nekako najbolje

18. Šta vi znači da spemujete...plus nas psujete, takođe i ja vama želim Djoooto, Bleeek i Zes.....ETE!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.