Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Takođe, kada kažeš "put od mesta A do mesta B", to je takođe koncept u kojem smo mi sposobni da shvatimo vreme kao mernu jedinicu, ali to je u biti to - samo koncept, nije realan. Ono što jeste realno je da su mesto A i mesto B već spojeni tojest put koji prelaziš od jednog do drugog je prostor koji ih spaja , nešto kao ona filozofija zen budista da se ti ne penješ na planinu, već te ona uzdiže...

2. Kolika je aluždija ova UY SCUTI

3. Nikad me nisu fascinirale te vece zvezde. Nekako su jednolicne i smatram da kada bi okruzio ceo ovaj UY Scuti, ne bi video nista interesantno i drugacije. Pre bih voleo da hodam po Jupiteru nekako je bas gotivan

4. A ne bi voleo da hodas po zvezdi

5. Ko je imenovao najvecu poznatu zvezdu Skuti taj je poremecen,jebeno Skuti ima 5 milijardi i kusur Sunaca i das mu ime za cips fazon ili musli,ako smo naljutili Skutija tim imenom najebali smo realno jer dovoljno je da posalje 0,01% sebe na nas i odosmo svi zajedno u kurac.Samo kazem kako nas je zajebao ovaj lik to je sve

6. A evolucionisti su inace tacno izracunali da je ona koliko kazu iako je trilione kilometara daleko, haha ja sam jebeno kupovao duvan preko najmodernijih elekteonskih vaga i ona meri ok do odredjene tezine, i onda krece da odstupa, prvo pola kile, pa navise, e zamisli tinsad rezultat na 400 triliona sedamsto osam kila koje je to odstupanje, koliko prelamanja svetlosti ima koje utice na merenje vise je verovatno da tko nesto i ne postoji nego da postoji, uostalom kakvi su to zaludni ljudi i koga to uopste interesuje

7. Haha sirotinja kupuje duvan da mota

8. ja kad bi ispusio vise od 5 tih motanih cigara morao bi da primim anesteziju da se oporavim

9. pio sam bipov kvas, odlicno pice meni se mnogo vise svidja od koka kole

10. ne kupujte doma cream rolls, to je takvo govno od slatkisa da nemam reci

11. Moze li jos saveta labokv? Postujem tvoje misljenje

12. neam nista vise, kad budem iskusio nesto novo javicu.samo mislim da nije fer sto obicni ljudi ne mogu da putuju u svemir

13. I ja bih isto voleo kad sam bio mali zeleo sam da budem astronaut

14. Zasto postoje ruzne kurve koje i u telu nisu nesto, ko bi platio to da jebe ne razumem?

15. lista najdosadnijih smaraca oduvek

1. gamby

16. Batke ti koji ne verujes u gravitaciju si bas merodavan

17. Bomby ne zeli da se divi univerzumu, zeli da ga predstavi kao neku iluziju, e pa neces ! Ziveo skuti uvalim mu kruti

18. Samo bih vas nešto zamolio da ne prenosite podrugljivost i prostačku potrebu da se dokazujete drugima (a i sebi kroz takvu introspekciju) koje ste pokupili sa tema kojima obitavaju boemi i seljačine poput Pseta, Bohora, Maestra, Acekga itd. Nemam ništa protiv njih i njihovog pristupa određenim temama, samo hoću da dođem do poente da ovo čitaju ljudi koji su zaista zainteresovani za pitanje svemira i našeg mesta u vasioni, kao i za gravitaciju, mesec, plimu i oseku, stare civilizacije itd. Znači ima ih dosta koji su prevazišli neke jadne rasprave u kojima se ad hominem koristi kao jedino sredstvo rasprave. Tu nema kvaliteta ni u spiki ni u ljudima, čak i da uspešno potvrđuješ svoju intekektualnu nadmoć na takav način opet nisi istakao bitnu poentu generalne priče. Zato se dešava onolika hrpa postova na temi o vanzemaljcima jer bombaš hrani svoj ego nekim ubeđenjima da ako on zna i ispituje stvari izvan kutije i svakodnevnog pristupa mi treba šta? Da se sagnemo i pođidlamo mu kurac mlohavi? A Tronogi umesto da uvati da raspravlja sa nekim ko će u debatu stupiti smireno bez neke pompe on našo glavonji da objašnjava

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.