Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Za gambija posebno važi i on upada samo da bi smarao ne doprinosi puno

2. Kako je ovaj triforce gotivan, cenim te bas

3. sta tek reci za kvantne nauke i putovanje kroz vreme.... pazi teoriju, ukoliko dovoljno ubrzas sticices pre nego sto si krenuo i tako putovati u proslost, druze bez obzira koliko si ubrzao uvek ce ti biti potrebna pozitivna decimala da bi stigao negde, ne mozes otici u negativno vreme, svakakvim glupostima se ljudi bave

4. Tako to biva kad je neko preglup, neobrazovan, a arogantan. Takvi ljudi u 40tim drkaju na fudbalske timove i nose fajerke

5. majku ti jebem jesam ti toliko dupe pomerio da me progonis po sajtu, ajde reci kad si zauzet jedenjem peska da tad svratim na sajt

6. To je taj divljacki, stocni, navijacki mentalitet. Glup sam kao kurac ali me to ne sprecava da imam misljenje o svemu

7. Ja sam uspeo da odem u blisku budućnost tako što sam u fotelju seo u 18:00, a iz nje ustao u 19:00. Gde je nestalo sat vrmena? Ko to zna i da li će se ikada saznati?

8. nadam se da shvatas da se neces dugo zadrzati ovde, sam si kriv

9. Debilu ti si roditelj, ucis li decu da je obrazovanje nebitno i da ne veruju nicemu dok ne vide sopstvenim ocima i da gravitacija ne postoji? Da je partizan jedina svetla tacka drzave? I slicne retardiranosti da sad ne kucam 400 redova fazon

10. kakve veze imaju bilo cija deca, zasto si toliko iskompleksiran da pricas takve stvari

11. Pa roditelji prenose svoje stavove i znanje, u ovom slucaju neznanje, na svoju decu. Kako to nije relevantno u spiki o tome da li gravitacija postoji molim te?

12. sta tebe boli kurac za bilo ciju decu moronu, da nisi dupli od nikolekg? ozbiljno si bolesna osoba

13. i hoking prznati naucnik pa se nalupao gluposti za zivota

14. slazem se labo, imao je dosta gluposti

15. Da imas iole racionalnosti u toj zatucanoj glavi shvatio bi da ovo sto sam napisao jedno moze dobro da donese toj tvojoj porodici. Ali ja pricam sa likom koji je otac i misli da je fudbalski tim epitom bunta i da je gravitacija delo evolucionistickih satanista haha

16. U ovom slučaju možda će bombaševo dete i skopčati neke stvari jer će biti podeljeno na stavove svog ćaleta i stavove ostalih pripadnika civilizovane zajednice, e sad jedino ako mu bombi ne bude dopuštao da izlazi napolje ko da je u sajentologiji i mora da se druži samo s pripadnicima iste

17. gledaj, smrdi po sajtu, ali meni nemoj vise da se obracas, potrebna ti je pomoc

18. Da, mislim da si u pravu autore bombas kao i obicno

19. ne znam sta je sa njim bilo..msm on prica kako ce da bude za 2000god i kako ce ljudi da zive.ma daj..inace zna da bog ne postoji i zna sta biva kad covek umre.sad kad razmislim on se prikazivao kao neko ko zna bukvalno sve.dal mu je ego udario u glavu ili je uvek bio takav zanesenjak, mozda je imao korist od udruzenja ateista..ko zna

20. ogorcenost iskombinovana sa ogromnim kompkeksom vise vrednosti ga je dovela do toga da javno negira Boga i stvari o kojima ne postoji teoretska sansa da ima saznanje... tuzan je bio pred kraj

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.