Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Evo bombas je sada pametniji od jednog od najpriznatijih naucnika ikada. Kako si samo jebeno glup covek to je neverovatno

2. Kada Vukajlijaši kažu za nekoga da je tužan i iskompleksiran...

3. hah vidi imam dva posta za redom

4. Koliko ste glupi od nula do cortez92?

5. Pa kad si hendikepiran do te mere, satisfakciju ti moze predstavljati samo naucno nadogradjivanje. Naravno da mu imponuje da ga proglasavaju za najpametnijeg coveka jer u stanju u kakvom je bio, nije da je bas mogao biti najbolji atleticar ili sta vec.

6. da izgleda da je imao ogroman komplex vise vrednosti.jos su ga podsticali i mediji koji ionako vole da pisu o takvim glupostima tipa kad ce smak sveta itd.i eto hokinga kako se gadja glupostima

7. stoji, svaki covek cezne za priznanjem neke vrste

8. uzmi ovog nesretnog gambija, evo potpisujem da bi nam svima popusio kurac za jedan moj pozitivan post o njemu

9. Vučić je više uradio za ljudski rod od Hočkinsa.

10. Bombaš i Gambi se vole. Lažu narod da se mrze.

11. i to stoji, socioloski fenomen napredna srbija ce se izucavati na fakultetima

12. Ima jedna intrigantna teorija za Hokinga koja tvrdi da je on davno umro i zamenili ga sa duplim (no pun intended)

13. Svaka cast na svemu sto je postigao ali opet nije pridoneo covecanstvu kao npr Tesla, Paster ili sta ja znam Karl Benz. Cak da Hawking nikad nije postojao i izneo svoje teorije, covecanstvo to ne bi ni osetilo

14. Ono kao fazon od ALSa se ne živi 76 godina i te fore

15. zasto, kakvog je uticaja imao na covecanstvo da bi njegovo prisustvo bilo krucijalno?

16. Ćilmaro brt jes to ti lepo te pitam

17. Ajde realno, koliko vas je procitalo neku njegovu knjigu, teoriju ili pak biografiju (al pre smrti). U sustini ne bas bitan lik, na stranu to sto je najpametniji kako kazu

18. ne znam ni za jednu njegovu korisnu i primenjivu teoriju i dostignuce, ustvari je pred kraj pokazao da je satanista i nista drugo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.