U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja sam Stevan.
zbir glasova + 15, ajde bezi nubino
Dosta stvari nikada nije uspeo da ni priblizno dokaze, mnoge matematicke probleme nije uspeo da odgonetne i uprkos svemu, u svetu je stekao reputaciju nekog nadprosecnog naucnika sto u sustini nikada nije bio.
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5261939/Has-Stephen-Hawking-replaced-puppet.html
Evo bombi čitaj ovo su teorije zavere tvoje omiljeno
Bombaj. nubina ti u gaćama.
haha teorije zavere ne citam, vucica ne glasam, pink ne gledam
sandra afrika - krava guzara, hahahaha smijesno.ba oprosti sto se ne smejem bojim se da mi glava ne otpadne od smeja hahahaj
uzgred, cuo sam da je bio los covek Hoking
pa da covek nista konkretno nije uradio.ceo zivot se frljao sa teorijama, to moze da radi svako,.ne verujem da je makar smislio neku formulu ili nesto.on je naucnik zabavljac, prica interesantne price i to je to
za mene je on bio kao Bogdan Obradovic u tenisu, realno nebitna persona koga niko ne jebe, ali ide okolo i smara
Bombaj, koliko je navijača potrebno da promene sijalicu?
Da labo, ali moraš skapirati da je u pitanju kredibilitet koji su mu dali drugi naučnici koji su u svojim poljima ostvarili neka naučna dostignuća vođeni njegovim teorijama tako da je on na neki način indirektno doprineo
bombas
za mene je on bio kao Bogdan Obradovic u tenisu, realno nebitna persona koga niko ne jebe, ali ide okolo i smara
Nešto kao ti?
brt sad ozbiljno, 9 definicija +15 glasova, ukazao sam ti postovanje tibe sto sam ti odgovorio, ali realno si neduhovita osoba i smarac, tako da produzi do teme sa Rastom
Da, i svi koji su odlazili na toboze seminarske koje drzi doticni, su zapravo ljudi zeljni sci fi spike koja u njima budi interesovanje jer je promovise covek kojeg su proglasili za najpametnijeg. Lagano mozete dovesti neko dete od 10 godina i starca od 70 i oboje ce biti zadovoljni samo ako su ljubitelji jednog zanra, SCI FI
on je u principu zbog svih okolnosti bio nesto kao naucna starleta
Dok npr da odete i slusate Einsteina to bi bilo dosta interesantnije i poucnije jer je on neke stvari uspeo da dokaze ili bar ostavio prostora da neko drugi dokazuje jer postoje osnove, temelj. Dok je kod Hawkinga sve bilo u njegovoj glavi više-manje i sada nakon smrti, ne vidim da neko poteze tu pricu u javnosti.
Koji si ti kurac ovde da ti nekome tako neduhovit govoriš ko je kul a ko nije kad samo lupetaš tu nešto, kenjaš rano izjutra i ne znaš gde biješ kao napušavaš ovde druge kao ti si jebač a u suštini si jedno veliko ništa raspala grobarčina kome delije svršavaju po sred razdeljka?
ns mogu sad da te ignorisem, nesto citam... ajde mrs na rastu smaracu
Kako sam sve lepo izneo, nije mesto cortez zaista. Ne branim bombasa, ne slazem sa njim u dosta slucajeva ali ti potenciras ovu raspravu covek ti nista ne radi