Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Triforce, pa ok nekom je njegov rad posluzio kao inspiracija
Bombaš me dira jezikom po čmaru.
Hoking mi je otvorio oci
jebote izrone tako s vremena na vreme naki nebitni i neduhoviti nubovi koji se dave i prevrcu na viceve o muji i hasi i na kursadzije i govor juznjackim akcentom i krenu na bombasa odmah, preskoce nekoliko razreda i krenu odmah da se nesto dokazuju, alo majstore istumbaj se malo sa gambijem i aleksandrom kg pa za nekoliko godina se javi... sto je najcrnje plasiraju neke interne gluposti i ubijaju diskusiju koga boli kurac jebeno sta osecas trenutno prema kome
Samo ko inspiraciju u sklapanju jos zavrnutijih teorija koje nikada nece biti dokazane.
jel moze odista neka Hokingova teorija ovde da se iznese evo ne znam
jer nije nobelovac koliko znam. znaci nista prakticno
Bombaj prvi počne pa mu je posle krivo kada ga karaju.
Uz duzno postovanje sinjor bombas, procitajte neki udzbenik fizike za osnovnu/srednju skolu i naucite neke osnove pa se javite da diskutujemo o Hokingu. Mozda.
omg... nece prestati dok ne odemo na spavanje. evo jeban sam jako i cmar mi je rasiren, om?
Bombaj pominje interne gluposti i ubijanje diskusije, a on prvi to radi od trenutka kada se aktivirao na frorumu pre 3 meseca.
alo jebao si me i ponizen sam snazno sta jos treba da uradim
U toku su pripreme za snimanje filma pod nazivom BANDA CIGANSKIH NAVIJAČA SA SEVERA GADNO PAMPRČI BOMBAJA DOK ON ZNAKOVNIM JEZIKOM TRAŽI JOŠ POŠTO SU MU USTA ZAPUŠENA KITOM.
this is sparta
rece on i sutnu ga u stomak.ostalo je istorija,tako treba.
Gambi debilko
Ovde prestajem da diskutujem. A bio sam zagrejan da odemo i dalje od hawkinga. Medjutim, ne isplati se da plasiram svoja dubokoumna misljena medju ove provokacije
Andre, ponovo mesas pojmove. Ne mozes nekoga smatrati neobrazovanijim jer ne zeli da zna ono sto ti smatras naukom.
Ćao.
Onda tako reci, nema onda sta da se raspravljamo, svako dobro
ne raspravljamo se, ja pitam da cujem drugacije verzije i drugacija misljenja, iznosim sumnje, niposto ne nazivam debilom nekog ko veruje da je materija nastala iz nicega.