Agreed
Edit: za Bombašev post se slažem
Intervju sa bombašem
https://m.youtube.com/watch?v=KgskNmpMap4
Poenta je da kenjate o naucim temama u koje se ne razumete, nije vam zabranjeno ili nesto ali kad iznosite svoje teorije a da pritom pojma nemate o temi ispadate debili prosto, ne bi trebalo da teoretisete o necemu o cemu kurca ne znate, fazon laicki o naucnim pitanjima i jos debili nazivaju jebenog hokinga beskorisnim pa lol jbt
Mislim mozete vi da ucite bombasa osnovnim pojmovima ali to je trebalo da obavi u osnovnoj skoli
A triforce ja ne vredjam tebe kao pojavu, nemam nista protiv tebe u sustini, samo mislim da jedes govna kad se proseravas o istoriji svemira jebenog, bolje se drzi pecuraka i teme o drogama tu si makar upucen
Sportski pozdrav
da, sećam se da sam propustio nastavu jednom u trećem razredu osnovne kad su obnavljali singularitet
kancerčina jebena i ne odustaje
Pa propustio si gravitaciju jbg i osnovnu geografiju npr
ne nego sam udovoljio zakonodavcima i imao pet iz fizike i geografije, kao i iz istorije, ali to ne znaci da sam automatski prihvatio da se mali Joza iz Kumrovca gologuz sankao u koritu
Slikaj knjizicu jbg ako je stvarno tako
Sve te zamisljam sad kako sedis imas 12 godina i nastavnica prica o gravitaciji kao deco to je razlog sto ne odletite u kurac a bombas se cinicki smeska kao ee mene si nasla da prevaris kurvo
E to mi reci gambi, kad mi lepo kažeš da jedem govna i da sam nemač pojma ja ću prihvatiti dok god se vodi debata, tj. ukazuješ da nisam u pravu zato što se slabo razumem i to nije moja oblast. Ali baš zato što sam možda nemač pojma i što isturujem moju teoriju (+ ne tvrdim da je više istinita od drugih) i očekujem da ćeš je pobiti i ukazati na potencijalne probleme u njoj
Pa jbg necu da palamudim o stvarima koje mi nisu struka iz gore navedenih razloga, prepustam taj deo posla naucnicima i bombasu
Haha tek sad vidim ovo
Nadam se da si svestan da ćeš nam ovaj post otplaćivati kao stambeni kredit, kome ti glavonja jebem li ti majku u pičku ja
Ali naučnici ponekad jedu govna više nego što doprinose nauci, moraš malo i ti da mrdaš vijuge, 10 forumaša Vukajlije je pametnije od jednog naučnika sa Masačusetsa jer mi imamo internet i Bombaša da nam budi sumnje
Svaki put kd Teca upotrebi izraz nam, ustvari misli ja
Volim da ujedinjujem ljude u zajedničkom interesu ili opasnosti, šta je problem
KAJZEN TE LAŽE
Dihtung je onaj sto je trolao za daun ligu pre par meseci; dobio 15 godina ban tako nesto
Plidu jel bi mi dala, prljavice bezobraznice
Baron mu bio na profilnoj, pamtim dobro tu toksicnost.
Dragan Govnašević, klasična priča veterana sa Košara