Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Dragan Govnašević, klasična priča veterana sa Košara

2. Agreed
    Edit: za Bombašev post se slažem

3. Poenta je da kenjate o naucim temama u koje se ne razumete, nije vam zabranjeno ili nesto ali kad iznosite svoje teorije a da pritom pojma nemate o temi ispadate debili prosto, ne bi trebalo da teoretisete o necemu o cemu kurca ne znate, fazon laicki o naucnim pitanjima i jos debili nazivaju jebenog hokinga beskorisnim pa lol jbt

Mislim mozete vi da ucite bombasa osnovnim pojmovima ali to je trebalo da obavi u osnovnoj skoli

A triforce ja ne vredjam tebe kao pojavu, nemam nista protiv tebe u sustini, samo mislim da jedes govna kad se proseravas o istoriji svemira jebenog, bolje se drzi pecuraka i teme o drogama tu si makar upucen

Sportski pozdrav

4. da, sećam se da sam propustio nastavu jednom u trećem razredu osnovne kad su obnavljali singularitet

kancerčina jebena i ne odustaje

5. Pa propustio si gravitaciju jbg i osnovnu geografiju npr

6. ne nego sam udovoljio zakonodavcima i imao pet iz fizike i geografije, kao i iz istorije, ali to ne znaci da sam automatski prihvatio da se mali Joza iz Kumrovca gologuz sankao u koritu

7. Slikaj knjizicu jbg ako je stvarno tako

8. Sve te zamisljam sad kako sedis imas 12 godina i nastavnica prica o gravitaciji kao deco to je razlog sto ne odletite u kurac a bombas se cinicki smeska kao ee mene si nasla da prevaris kurvo

9. A triforce ja ne vredjam tebe kao pojavu, nemam nista protiv tebe u sustini, samo mislim da jedes govna kad se proseravas o istoriji svemira jebenog, bolje se drzi pecuraka i teme o drogama tu si makar upucen

E to mi reci gambi, kad mi lepo kažeš da jedem govna i da sam nemač pojma ja ću prihvatiti dok god se vodi debata, tj. ukazuješ da nisam u pravu zato što se slabo razumem i to nije moja oblast. Ali baš zato što sam možda nemač pojma i što isturujem moju teoriju (+ ne tvrdim da je više istinita od drugih) i očekujem da ćeš je pobiti i ukazati na potencijalne probleme u njoj

10. Pa jbg necu da palamudim o stvarima koje mi nisu struka iz gore navedenih razloga, prepustam taj deo posla naucnicima i bombasu

11. Haha tek sad vidim ovo

Triforce
    Samo bih vas nešto zamolio da ne prenosite podrugljivost i prostačku potrebu da se dokazujete drugima (a i sebi kroz takvu introspekciju) koje ste pokupili sa tema kojima obitavaju boemi i seljačine poput Pseta, Bohora, Maestra, Acekga itd. Nemam ništa protiv njih i njihovog pristupa određenim temama, samo hoću da dođem do poente da ovo čitaju ljudi koji su zaista zainteresovani za pitanje svemira i našeg mesta u vasioni, kao i za gravitaciju, mesec, plimu i oseku, stare civilizacije itd. Znači ima ih dosta koji su prevazišli neke jadne rasprave u kojima se ad hominem koristi kao jedino sredstvo rasprave. Tu nema kvaliteta ni u spiki ni u ljudima, čak i da uspešno potvrđuješ svoju intekektualnu nadmoć na takav način opet nisi istakao bitnu poentu generalne priče. Zato se dešava onolika hrpa postova na temi o vanzemaljcima jer bombaš hrani svoj ego nekim ubeđenjima da ako on zna i ispituje stvari izvan kutije i svakodnevnog pristupa mi treba šta? Da se sagnemo i pođidlamo mu kurac mlohavi? A Tronogi umesto da uvati da raspravlja sa nekim ko će u debatu stupiti smireno bez neke pompe on našo glavonji da objašnjava

Nadam se da si svestan da ćeš nam ovaj post otplaćivati kao stambeni kredit, kome ti glavonja jebem li ti majku u pičku ja

12. Ali naučnici ponekad jedu govna više nego što doprinose nauci, moraš malo i ti da mrdaš vijuge, 10 forumaša Vukajlije je pametnije od jednog naučnika sa Masačusetsa jer mi imamo internet i Bombaša da nam budi sumnje

13. Nadam se da si svestan da ćeš nam

Svaki put kd Teca upotrebi izraz nam, ustvari misli ja

14. Volim da ujedinjujem ljude u zajedničkom interesu ili opasnosti, šta je problem

15. ali to ne znaci da sam automatski prihvatio da se mali Joza iz Kumrovca gologuz sankao u koritu

KAJZEN TE LAŽE

16. Dihtung je onaj sto je trolao za daun ligu pre par meseci; dobio 15 godina ban tako nesto

17. Plidu jel bi mi dala, prljavice bezobraznice

18. Baron mu bio na profilnoj, pamtim dobro tu toksicnost.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.