Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Nemam zašto da obaram teoriju koja nema veze sa mozgom, ja ti tražim činjenice, ti pišeš gluposti koje si opet ti smislio. Svaki moj post dokazuje da grešiš, ali ti to ne vidiš. Rekao sam da ovo nema nikakve veze sa mozgom i da me mrzi da objašnjavam neke stvari čoveku koji gleda stvari isključivo pravo onako kako je on to zamislio i ne vidi i ne trudi se da vidi šta sagovornik hoće da kaže. Teorija ti je go kurac.

2. I teorija ne može da bude teorija dok nije zasnovana na činjenicama.

3. @covekdlakaprepun

Slažem se sa Strajom,mislim da na pogrešnom mestu tražiš odgovore. Ako te zanimaju teorije koje su stručno objašnjene i koje su zaista proizvod dugogodišnjih istraživanja onda uzmi adekvatnu literaturu.Ja sam nešto malo čitao Stivena Hokinga i kada pogledam postove na ovoj temi vidim 80% sprdnje i 20% opšte poznatih objašnjenja.

4. Nemam zašto da obaram teoriju koja nema veze sa mozgom, ja ti tražim činjenice, ti pišeš gluposti koje si opet ti smislio. Svaki moj post dokazuje da grešiš, ali ti to ne vidiš. Rekao sam da ovo nema nikakve veze sa mozgom i da me mrzi da objašnjavam neke stvari čoveku koji gleda stvari isključivo pravo onako kako je on to zamislio i ne vidi i ne trudi se da vidi šta sagovornik hoće da kaže. Teorija ti je go kurac.

alo covece,ovo su sve samo ciste cinjenice,bazirano je na cinjenicama,svaka teorija je bazirana na cinjenicama,ali ne mora biti cinjenica sama po sebi jer bi se zvalo zakon,a ne teorija...bitno je da ima smisla i veliku mogucnost da bude tacna

5. Slažem se sa Strajom,mislim da na pogrešnom mestu tražiš odgovore. Ako te zanimaju teorije koje su stručno objašnjene i koje su zaista proizvod dugogodišnjih istraživanja onda uzmi adekvatnu literaturu.Ja sam nešto malo čitao Stivena Hokinga i kada pogledam postove na ovoj temi vidim 80% sprdnje i 20% opšte poznatih objašnjenja.

stiven hoking ima svoju teoriju,ja imam svoju

6. I teorija ne može da bude teorija dok nije zasnovana na činjenicama

reci mi sta u mojoj teoriji nije zasnovano na cinjenicama

7. Daj činjenice, pa možemo da raspravljamo o tome. Ja nigde ne vidim činjenice, samo tvoju maštu. A ako ti činjenicom smatraš to da ako postoji voda, da moraju da postoje i živa bića u toj vodi, mi nemamo o čemu da pričamo. Bolje istražuj kako se nose džakovi krompira od pijace do gajbe.

8. Ako teorija nije teorije bez činjenica, da li je onda činjenica bez teorije samo činjenica ?

Nije isto bez memea -_-

9. Daj činjenice, pa možemo da raspravljamo o tome. Ja nigde ne vidim činjenice, samo tvoju maštu. A ako ti činjenicom smatraš to da ako postoji voda, da moraju da postoje i živa bića u toj vodi, mi nemamo o čemu da pričamo. Bolje istražuj kako se nose džakovi krompira od pijace do gajbe

al si zapeo za tu vodu,ja vodu i ne pominjem u teoriji...moja teorija je u prvom postu i definiciji i nema veze sa zivim bicima i planetama...inace svugde u svakom dukumentarcu i zapisu kazu da tecna voda daje zivot i to nisam ja izmislio nego sam cuo u dokumentarcima i citao...zasto,ne znam,ali svugde kazu da tecna voda automatski daje zivot...to ne spada u moje teoriju,to spada u teoriju od tih naucnika,i kad sam rekao moja teorija,to sam mislio na to da je svemir crna rupa,da je beskonacan i da se proteze u najmanje 10,a verovatno i beskonacno dimenzija...to je moja teorija i zasnovana je na cistim cinjenicama i niko nije uspeo da je obori

10. Ako teorija nije teorije bez činjenica, da li je onda činjenica bez teorije samo činjenica ?

Nije isto bez memea

cinjenica je zakon,a teorija je pretpostavka bazirana po tom zakonu tj cinjenici

11. Ceo univerzum je igrica u Lokijevom kompu.

12. al si zapeo za tu vodu,ja vodu i ne pominjem u teoriji...moja teorija je u prvom postu i definiciji i nema veze sa zivim bicima i planetama...inace svugde u svakom dukumentarcu i zapisu kazu da tecna voda daje zivot i to nisam ja izmislio nego sam cuo u dokumentarcima i citao...zasto,ne znam,ali svugde kazu da tecna voda automatski daje zivot...to ne spada u moje teoriju,to spada u teoriju od tih naucnika,i kad sam rekao moja teorija,to sam mislio na to da je svemir crna rupa,da je beskonacan i da se proteze u najmanje 10,a verovatno i beskonacno dimenzija...to je moja teorija i zasnovana je na cistim cinjenicama i niko nije uspeo da je obori

Ni voda nema veze sa činjenicom, a o ovoj teoriji da i ne govorim, to što si ti umislio da je nešto činjenica ne znači da to i jeste činjenica. Ćao. :)

13. Čoveče pun dlaka na čemu si bio dok si smišljao "teoriju"?

14. Dlakavi/ollaniče, izgleda da ti je ovaj put uspjelo da malo više zainteresuješ ljudstvo Vukajlije nego prošli put: http://vukajlija.com/forum/teme/22277-definicija-svega a?

E pa svaka čast :)

15. Niko od vas ne postoji, vi ste samo produkt moje mašte! Ukoliko se ne budete ponašali kako treba sve ću da vas izbrišem! Hmm....

16. gamby,vec vidim kakav si bio u skoli,kad tako tuzikas po forumu...cepulja,inace moja teorija je genijalna i ako neko uspe da je obori,onda ce se smatrati trolovanjem...do sad niko nije uspeo,pokusali su ali je ostalo na pokusaju...teorija je jako poucna i moze proci svugde i siguran sam da ce u buducnosti biti priznata teorija

17. Ja mislim da sereš i da su dimenzije čista subjektivna stvar, odnosno da su prostor i vreme samo kategorije u čovekovoj glavi i da objektivno ne postoje, već čovek tako uređuje stvarnost.

18. Kajtezzz

Niko od vas ne postoji, vi ste samo produkt moje mašte! Ukoliko se ne budete ponašali kako treba sve ću da vas izbrišem! Hmm....

to sto si sad rekao ima prevelike sanse da bude tacno,veruj mi...ili je um beskonacan,ili je svemir beskonacan,treceg nema

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.