Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pravda za Milku Canić !
helijum i hidrogen su dva najosnovnija elementa,centar svemira ne postoji zato sto beskonacnost ne moze imati centar
Au čoveče, helijum i VODONIK je odgovor, izgleda da ne znaš šta spada u beskonačnost, beskonačnost je kada nema KRAJA ali uvek mora postojati POČETAK tj. tamo gde je i nastala eksplozija. Ne vredi se raspravljati sa tobom jer samo lupaš kilometarske gluposti. Može debeli lok ovde.
materija nije nastala ni iz čega nego je jednostavno bila tu? Tvoja teorija o našem svemiru postoji u udžbeniku iz astronomije za četvrti razred srednje škole i zasniva se na tome da je svemir počeo da se širi iz jedne tačke i da nakon nekog vremena mora da se vrati u tu tačku. A ovih 10 drugih svemira su smešni. Dok tvoja teorija nije zasnovana na činjenicama nemam potrebu da je obaram. A ono za vodu je tolika glupost da ja jednostavno nemam reči. Pa i na Marsu ima vode, nađena je, pod zemljom u malim količinama pa opet nije utvrđeno da li ima života na Marsu. Ja kad bih sad napravio bazen (u idealnim uslovima, sterilizovanim, bez ikakvih mikroorganizama i ičega) da li bi u tom bazenu za stotinak godina plivali krokodili?
Bilo mi je interesantno da pišem ovde dok su tvoji postovi još i imali koliko-toliko smisla. Ovo što sad potenciraš su teške nebuloze i više neću postovati ovde.
Harmonika !!!!
Pa video je da se primate na manje gluposti, pa je sada prestao da se trudi da ih uvija.
na marsu je pronadjena zaledjena voda,a samo tecna daje zivot i to sigurno...moja teorija je zasnovana SAMO na cinjenicama i to jedinim mogucim koje mogu da postoje
Matrikse, Hydrogen=vodonik.
lok na najboljij temi...nikako...beskonacnost nema pocetak,nema kraj,nema centar...ekspolozija se desila u sestoj dimenziji,zato i ne moze u nasem 4D prostor-vremenu naci mesto gde se desila
A jebiga reme, meni svuda piše vodonik. Hvala na informaciji.
Ја бараба, ти на мене слаба.
Druže, aj malo logički razmišljaj, kada nešto eksplodira to se širi, tu gde je nastala to je centar, isto kao i grad koji se neprestano širi, uvek će postojati centar ili mesto odakle je počeo i da lok jer ovo što pričaš nisu činjenice već preseravanje.
Pa ne mora lok, samo treba da se prebaci na pravo mesto - u Igre - i da se preimenuje u "Smisli svoju besmislenu teoriju o nastanku svemira i loži ljude koji se primaju"
Brate ako troluješ, svaka čast, a ako ne troluješ jebiga, jedva čekam da predstaviš svoju teoriju negde drugde da se smejem malo. Pozdrav.
bazirano je na cinjenicama kao i svaka druga teorija...evo ti ova defka koju sam napisao u predhodnom profilu http://vukajlija.com/teorija-struna/331473,ono sudaranje sfera u sestoj dimenziji protumaci kao eksplozija neke vrste materije u sestoj dimenziji,na to sam mislio pri tome...takodje obrati paznju i na prvi i drugi nivo...teorija relaviteta od ajstajna takodje nema dokaze,ali je opet priznata kao teorija isto kao i ovo moje
nisi mi oborio teoriju,odustao si,barem priznaj poraz
nisi mi oborio teoriju,odustao si,barem priznaj poraz
ako ne mozes da mi oboris teoriju,onda barem ne pisi ovakve gluposti...tj ako nemas argumente,ne pojavljuj se...aj sad mrs
http://sprott.physics.wisc.edu/pickover/pc/neuron-galaxy.jpg