Prijava

BojanBojanBojan

Ne, ne izvrci napisao si da malo vredi sport to je sve...
Da, i bildovanje nema veze sa dizanjem tegova to su dve razlicite stvari mali moj Karo...

Bojane brate nenormalni, napisao sam da sport malo vredi što je i tačno. A stvarno si kralj ako si pomislio da msilim da je to identična stvar.

Голф дефинитивно. Не разумем зашто је уз фудбал и кошарку један од најпопуларнијих спортова, а до јаја је глуп.

Фудбал је најпрецењенији спорт.

Bejzbol.. I ne smatram ga sportom..

Dizanje tegova je jedna kurčina od sporta, znojiš se i dižeš neka govna od tegova sa rizikom da sjebeš kičmu. Praktično, dođeš mu nešto kao zamena za dizalicu samo bez svrhe....

dalje, plaćeni su malo više nego fizikalci na građari te stoga uopšte nije teško izvući poentu da ovaj sport malo vredi.

Rekao si da tupim bilderski kurac... Sto znaci da si pomesao dva pojma, i nemoj da me vredjas da te ne bih izlupao kitom po celu i potom svrsio na njega!

Prvi si počeo da prosipaš sranja te stoga umukni ili ču nas obojicu prijavim na ban. papane

Ne ti si poceo i opet me vredjas zasto to radis? Jel zato sto si shvatio da prosipas sranja i da si uhvacen na delu pa ne mozes drugacije da se opravdas?

Alo ne smarajte xD
@TheVlajko : Brate, bekam je proglašen za najbolje levo krilo mančester junajteda ikada, pa ti vidi.
edit: desno

Cara™
definitivno golf. sport nema veze sa vezom

+7753
Онда иде онај амерички фудбал. Мени то циганија тешка.
Формула. Тенис ми је исто срање тешко.

'Ладно једино баскет и одбојку нико не помиње. :)

Zato što su to sportovi u kojima vredimo ? Koliko li je patriotskih kladioničara dobilo para samo...

Brate, bekam je proglašen za najbolje levo krilo mančester junajteda ikada, pa ti vidi.

Amin. Gotivim Beksa, uvek je bio igracina. To sto su se picke lozile na njega i sto je ljepuskast iskoristio je, zasto da ne. Nikad se nije kurcio, uvek je davao sve od sebe na terenu.. Ali uvek njega nadju za primer loseg sportiste..

Golf je buržujski sport - i treba da je precenjen kad je predviđen za velike doktore, gospodu biznismene u godinama i ostale zverke sa parama. Pa još održavanje trave i terena, na Zapadu kad sklapaš posao ne ideš u kafanu već ideš na golf...

Пеки д џем

'Ладно једино баскет и одбојку нико не помиње. :)

А јеби га, што да их помињу. Кошарка је, макар по мом мишљењу, чак и потцијењен спорт. Наравно, говорим о европској кошарци. Нису ту неке огромне паре, само најбољи туку неке велике цифре. Чак ми се чини да сад на финалу фајнал фора ЕЛ није била пуна дворана, значи не убија се од популарности.
Одбојка је далеко од тога да на било који начин буде прецијењена. Нити је превише популарна планетарно, нити је медијски пропраћена, нити се могу зарадити неке велике паре од бављења истом. Ал' зато волим те спортове, јер се нису искомерцијализовали. И ватерполо исто. Мало и зато што јебемо у тим спортовима, али оно, и због тог духа који одржавају. :)

Фудбал јесте прецијењен у смислу да се претворио у јебену индустрију, тржиште. Мени је непојмљиво да два тима која играју полуфинале ЛШ (мислим на Реал и Барсу) у том тренутку, на терену вриједе око милијарду еура. АЛО. Само играчи. Додај још улазнице, ТВ права, рекламе и остале зајебанције... Јебена индустрија, спорт као спорт је постао скоро па споредан у том силном спектаклу.

Живјела друга лига Црне Горе!

Едит: Ви што мрзите тенис, ок је то, капирам, али немојте да се зајебавате и да говорите да је то прецијењен спорт. Таленат у том спорту чак представља најмањи проблем. Ако немаш финансија, тј. ако породица нема финансија пук'о си у старту. И ето, деси ти се да се пробијеш неђе, играш солидно, дођеш до 30 мјеста максимум, имаћеш таман довољно пара да платиш та путовања од турнира до турнира, хотелски смјештај, тренере, и да ти остане нешто џепарца. :)
Да, ако се пробијеш до првих 10, вјероватно ћеш да се намлатиш пара, пашће и спонзорства, све ок, живјећеш као цар - кад завршиш каријеру. Сваки тенисер од своје 5-6 године, ако не и раније, води живот гдје за, лупам, 30 година своје каријере скупи пола године слободног времена које проведе како он жели. Остатак се своди на жесток рад и одрицање од свега.

Амерички фудбал. Не зато што су пичке, јер нису. Него зато што су говнари. На терену их је 11. На текму их долази четрдесет и нешто, и мењају се за сваки напад/одбрану. Игра је исечена на комадиће нездравим паузама, све се договара унапред и траје бога оца времена. Превелика специјализација играча, доведена до те мере да не можеш да играш без петсто играча на клупи. Да не серем превише, говна капиталистичка су му исисала сву драж.

Pregledao sam sve postove (doduse nema ih puno) i ne mogu da verujem da niko sem mene ne smatra bejzbol precenjenim... Debil baca loptu, drugi debil je udara palicom, onda prvi debil trci dok ostali debili fataju loptu... I to gleda 120.000 ljudi eeeeee ? ???

Bejzbol jebeni. Nije mi jasno zašto se jebeni Ameri toliko primaju na to gej sranje.

sanšajn, u pravu si ti, nego je po meni jaz između zanimljivosti F1 i milijardi koje se tu vrte nemerljiv sa bilo čime u savremenom sportu...

Sport je odlican, i svakako nije najprecenjeniji. Sta je sa usranim bejzbolom? Ili softbolom? Kriketom? Sve su to govna od sportova, izuzetno popularna i placena govna. Ali naravno da se sa golfom nista ne moze porediti. Vijetnamsko kopile je zaradilo milijardu dolara. MILIJARDU JEBENIH DOLARA, EEEJ! http://sports.espn.go.com/golf/news/story?id=4524640

EDIT: Ja sam se osvrnuo na americki fudbal, ko za kurac vi se svi potrpaste u medjuvremenu.