Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Retardirano je kad autoru s nikom "dosadansam" potanko objašnjavaš zašto mu nije odabran retardiran poster. :P

EDIT: I da, što te nema ovamo Faco, da popijemo koje pivo u vukojebini?

2. Vid, Šalabajzera! :D
    Ej, Facafacaa-o, nemoj bre tako, vidiš da muvam ovde xD

3. Ja sam nesmuvljiv Dopio, džaba se trudiš! :)

4. AHahahhaha... znam! :D Nisi mi to morao govoriti.. evo, pala sam u depresiju. xD

5. Rokejndžel i dalje.

6. Славк0-а и даље!

7. Če Vu nije tu već 4 dana. Da kadimo?

Njega nikad nema

8. Če Vu nije tu već 4 dana. Da kadimo?

New Zealand police on Friday raided homes and businesses tied to the founder of Megaupload.com, a file-sharing site U.S. authorities shut down. Police confiscated guns, luxury cars and millions of dollars in cash, according to officials.

Slucajnost? I don't think so!

9. I ja se još pitam okle mu pare za onoliki televizor.

10. Dejsa sam zabravio. I voleo bih dupoznam oba Frenkija, posebno Delevru, baš me zanima kakav je lik, pošto mi povremeno ide na kurac, a povremeno je baš gotivan.
    Što se ekipe izbosne tiče veliki broj tih ljudi mi je baš gotivan. Jebem li ga što. A znam samo Facu i Slavka. Tako da Šalabe, ima da navrnem jednom u tu tvoju vukojebinu sa sve ribolovačkim priborom, Buri će uskoro valjda za Bg, Luli će valjda na neko okupljanje da dođe, a Devetar Cokulić mi spada u one kul mlađane autore jebo ga Višegrad. Ima vas dosta. Od novosadske ekipe, Sosa i Remca, jebiga, Sosa jednom ispalih jer sam imao ispit to veče. Dopiju jer je decxko a i maltene je već poznajem i Stormu, ak' nisam nešto pomešao, valjda studira u NS, e da i Nem0 i Caru. Za ostale mi se jebe. Valjda nisam nikoga zaboravio. Aleksandarkg će valjda uskoro isto ovamo, pa da popijemo to pivo više. Mesja je kul lik, tako da bih voleo i njega dupoznam. Ostale sam naveo. Hujo Smrad, par autora sa tinejdžera Vukajlije, Culetahaha i naravno Boru Drljaču.

11. Reme, ako se zajebeš pa navratiš, imaš gdje spavati, kod mene usobi 2 kreveta. I bez nepromišljenih poteza!

12. Dug je spisak :) Mnogi su mi gotivni.

Naročito ovi što ih nema više na sajtu, kao što su Cara ili Staklena.

13. upoznao bih neku damu radi druženja i seksa. kostić stop.

14. I da, upoznao bih Rina .. samo da mu objasnim neke stvari oko NBA :D

15. Ja imam kafene oči, pa ako se neko pali na to...

16. Da je neko napisao da bi hteo mene da upozna, lupio bih mu plus na svakoj definiciji, pa i po cenu da me banuju zbog lajkovanja! A ovako vam evo kurac... picketine...

17. а да, зашто? јер сам највећа фаца икад

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.