Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. хахахах реци имаш 3д монитор и само искочи ножурда и собали те са столице

2. Пошто сам се својом кривицом тако добро афирмисао на овом сајту, нико од аутора не би могао озбиљно да ме схвати у правом животу, тако да је мој одговор свега неколико њих који обитава овде. Триша, РокиПадре и још неки другари одавде. Волео бих да некад одвозим круг преко Аде или Београда са Натнат кад буде топлије време.

3. Nemoj biti tako siguran cornelije, ima nas koje mnogi ne mogu da shvate ozbiljno u RL :)

4. Ja sam poprlično ozbiljan čovek. Jebač je etalon za ozbiljnost.

5. Волео бих да некад одвозим круг преко Аде или Београда са Натнат кад буде топлије време.

A jel i da se upoznamo ili samo da vozimo bajs? :))

6. Nemoj biti tako siguran cornelije, ima nas koje mnogi ne mogu da shvate ozbiljno u RL :)

Nekad može to i da posluži ali u 80 odsto slučajeva, odmaže.
    Natnat, povremena konverzacija u toku vožnje je neko upoznavanje valjda. Kad bih birao, onda bi to pre bilo ovo drugo šta znam.

7. Daće bog, pa da napravimo jedan izlet. Biciklisti Beograda u poseti _____________.

8. zovite onda i Da objasnim-a, on ne silazi s bicikla ni da jede :)

9. zovite onda i Da objasnim-a, on ne silazi s bicikla ni da jede :)

Do tebe stignemo časkom :)

10. njemu je lako, šta je 35 km :)

11. Pa dobro, ja krenem u zoru i čeka me onda obilan doručak :)

12. u svako doba jutra :)

13. Ja sam ćero iz cuga 120km jednom prilikom...
    Šćeo sam da vidim koliko mogu... verujem da bih mogao još da nije počeo mrak da pada...
    ustvari, sad, od kako me anatomija usrala, ne mogu da se popnem uz stepenice a da se ne zadišem... a nekad 120 ko ispičke...

14. Ај нек неко јебе мајку вејву, мени постаје досадно...

Ne znaš ti kako se ljudi pičkaraju na okupljanju, samo kad popiju malo više.

Ја и Чакар се испичкарасмо и без пића...кад је ретард лоло и металика погана приде.

15. Заборавио сам Ултрас Цокулу иако лаже за 170, Вокасија и Гугија нпр...и опет нисам све навео сто посто

16. Bruce
    msmojne
    nesss

17. зхајк, зато

18. zhajka
    obozavam da navaren pricam s njim

19. nikog!

ovi koje sam upoznao su govna i baksuzi.

osim arlovskog

on je kralj

xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.