Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
K-r-A-lj
не зна да игра шах и сисица је генерално
Ščuo ''kralj''?! Aaaa?
Inače kralj je na persijanskom šah tako da kuš kmete!
Kornelije će da jebe Natnat!
Простачино једна
жајк: Tvoja nova devojka je bas lepa..(misli u sebi…Da li je zaista lepsa od mene?) ја: aa jeste ! (decko misli u sebi…Ali ti si i dalje najlepsa devojka koju znam) жајк : Cula sam da je zabavna i fantasticna … (Sve sto ja nikad nisam bila) ја : Naravno da jeste.. (alii nije nista u poredjenju sa tobom) жајк : Nadam se da cete uspeti … (U onome sto mi nikada nismo…) жакл : Takodje … (Sta se desilo nama? Zasto mi nismo uspeli?) жајк : Paaa…trebala bih ici … (Pre nego sto pocnem plakati…) ја : Da, i ja … (nadam se da neces plakati…) жајк : Cao … ( I dalje te volim i nedostajes mi !! ) жајк : Vidimo se… (Nikada necu prestati da te volim …Nikada!)
http://static.mozzartsport.com/img/team_logos/02%20-%20Ajaks.png
Luks, MileBubrg, Ciklon, Kolfild...
Paninaro!!1
zovite onda i Da objasnim-a, on ne silazi s bicikla ni da jede :)
Може, било какво возање око Бачке Паланке у радијусу од око 100 км... зовите :)
Ја не смем да причам кога бих упознао, жена ми над главом.
voleo bi da upoznam vejv rajdera i slusamo dzastin bibera u sobi
volo bi da upoznam edija i vidru pa da se skupa žalimo i kukamo nad sudbom kletom
i volo bi dupoznam eminema da mi kobjasni kojekude o monitoru i kućištu ič ja to nisam razimeoo
Sima Srbina
AAAAAAAAAAAA SVEEEEE
Ja ne znam nikog, tako da ne nabrajam, duga lista. :(
Ja sam ćero biciklom iz cuga 120km jednom prilikom...
cigani počeli krasti bicikle u drugim gradovima.
ovo je verzija komentatorske sekte!!!
ja te navedem među ljudima koje bih upoznao, ovaj se naloži i da ti 20-ak pluseva i počne da te prati
UUUuuua, providni ste!
ja te navedem među ljudima koje bih upoznao, ovaj se naloži i da ti 20-ak pluseva i počne da te prati
UUUuuua, providni ste!
TO MAKARONE
http://instantrimshot.com/index.php?sound=csi&play=true
Ovde svega ima, samo nema onoga što se traži u temi. Gde ste modovi da ove što dogovaraju susrete oterate na odgovarajuću temu?
забравио сам и Оланика и Милета званог Бубрег