Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
E ja bih sad volela da posmatram BeboPa, ne da ga upoznam, samo da ga posmatram.
Profil vrste psihološki?;)
Ditto.
Mrs Jackson ja posmatram tvoje butine, i moram priznati da osećam kako mi sva krvna zrnca struje brže nego regularno.
E to je lepo, samo nije ti bas pametno da ovde priznajes takve stvari... :)
Ja sam poznat po idiotskoj iskrenosti, što na umu, to na drumu. INače umem da budem suptilan, ali trenutno sam u fazi raspada ganglija i razuma pred ispitnim rokom.
Bebopa,to se podrazumijeva.
Kasno je sada vesnam, kasno je za ljubav.
Бурзума и Гамбија. Контам да су стра'а ртаћи!
Ne bih skoro nikog. Možda par ljudi što se razumiju u patriotski opus Rokija Vulovića i Baje Knindže uz podršku Žareta i Gocija. Ovi ostali ne mogu popit' kol'ko i mi tako da mi nisu od neke koristi sem što bi me obrukali na izvornom posijelu jer sam doveo ljude koji ne mogu popit 3 litre rakije pa zapjevati PREPRELICE ŠARENIJE KRILA JESIL' SKORO NA OZRENU BILA?
Јојојојој, кад га чујем да се вако буса у дебеле крајишке груди, сад бих га загрлио и смејао му се у исто време :)). Скочко, мене су људи из твог краја истренирали да могу да поднесем оволико, волео бих да са њима изађем на мегдан вама, па да видимо чија маца црну вуну преде лоло
Nemate šanse protiv mene samog kamo protiv mog komplet društva :D
Pa ja sam drž'o lekciju o pijenju rakije na jednom krajiškom skupu kad me htjelo tući 190 Krajišnika zato što sam ih ponapijao držeći zdravice. :D
jes da imam doping al' dozvoljeno je
radioozren.com
Ovo je zika, bre!
Ел дозвољено? Ја мрљнем који мгра спида и ето ме. Ал немој да си реко неком лоло
Ništa supstancije, samo muzika kao moralna podrška :D
Čuj, spid, pa svaka šuša na spidu može popit galon čega bilo :D
Е, ккурац. Онда ћу да дрмнем пре него што кренемо. Ко да ћеш ти знати. Носићу цвиџе, неш видети да сам буљав, ко конобар прошле суботе хахаха. Препричо јебени кретен целом граду. Да сам био буљав и попио 15-20 пива, отишао на трафику да купим Вињак и одшетао гајби...
Konobari su žgadija, to trba maltertirati svakodnevno, istančano i nadasve okrutno, iz vrlo niskih pobuda.
Ја нисам никад, али планирам све да их кињим. Било ми их жао одувек, сад сам почео да их мрзим.
http://vukajlija.com/recnik/autori/127769
Ја би хтео овог да упознам. лоло
КОНОБАРИ СУ ПИЧКЕ, ОРТАК И ЈА ЧЕКАЛИ ПОЛА САТА ДА ПОПИЈЕМО ПИВО А ОН ЈЕ УСЛУЖИО ТРИ СИСАТЕ ЛИКУШЕ ПОРЕД НАС! ПУ!
Мислим, то бих и ја урадио, али су и даље пичке