Čekaj bre, ovo deluje kao nesporazum, on (ko god da je) misli na razblaživanje rakije u kafani praktično, ne u procesu pravljenja, nemoguće da je toliki debil da ne zna da ide destilovana voda inače.
Ako je pečem, ne mora da znači da sam alkos
Niti da trenutno ne cirkam fazon petu od jutros, ko ti garantuje
Ne znaš ni vrenje da proveriš dal ga ima a meni si našo kenjaš majmune
Sto se mene tice:
1 kajsija
2 sljiva
3 viljamovka
4 zukva (divlja kruska)
5 loza (al ne posle vadjenja vina nego odma rakija)
6 dunja
7 jabuka
Medovace i orahovace i to ostalo ne pijem. Mada sam jedne godine ispekao jednu koju sam nazvao multivitamin imao malo neke kajsije bila jeftina pa dodao breskve i nektarine bila je bas onako zanimljiva sa raznim pederskim notama xd
Ја сам рекао да је ракија у кафани разблажена. Сад не знам кад стављају воду у њу, али дођи код мене да пробаш домаћу шљивовицу и ту исту шљивовицу у некој кафанчини па ћеш да видиш разлику. Нисам ја Реме, Ацо.
Pekao sam ja od jagode pez, one godine kad su bile poplave bile mi jagode gnjecave za prodaju jer su bile pod vodom dosta pa sam ih samo nabio u kace bilo mi zao da bacim. Al su bile dosta neslatke jer je bilo kurcevo vreme pa sam bacio i secera al kurac nije valjala. Jedino je miris bio bas lep bukvalno da sipas rakiju u ciniju da mirise u kuci
nemam pojma ja bas volim te pederkaste vocnje, i egzotiku :) probo sam vrhunsku narandzu, i jednu nevrhunsku bila gorka ko ono zuto u usima....ima i od kivija isto prave
Pecem na djedovom imanju rakiju svake godine, imamo oko 150 stabala sljive, ali je jebena sterlejka i za mene ne ispada dobra rakija, cuo sam da pojedinci razblazuju rakiju, ali ja nikad, mislim ne znam nikog da to radi samo sam cuo, stoji merac jacine non stop i cedimo do neka 22 stepena
rakija najsirotinjskije pice na svijetu
Čekaj bre, ovo deluje kao nesporazum, on (ko god da je) misli na razblaživanje rakije u kafani praktično, ne u procesu pravljenja, nemoguće da je toliki debil da ne zna da ide destilovana voda inače.
да, медовача је добра, што ме подсјети да сам некад пио точено са медом у средњој е што је то добро мајку му јебем морам да нађем негдје
viljamovka... odlična je. ma svu žestinu sem viskija volem
Ako je pečem, ne mora da znači da sam alkos
Niti da trenutno ne cirkam fazon petu od jutros, ko ti garantuje
Ne znaš ni vrenje da proveriš dal ga ima a meni si našo kenjaš majmune
Sto se mene tice:
1 kajsija
2 sljiva
3 viljamovka
4 zukva (divlja kruska)
5 loza (al ne posle vadjenja vina nego odma rakija)
6 dunja
7 jabuka
Medovace i orahovace i to ostalo ne pijem. Mada sam jedne godine ispekao jednu koju sam nazvao multivitamin imao malo neke kajsije bila jeftina pa dodao breskve i nektarine bila je bas onako zanimljiva sa raznim pederskim notama xd
hej, ps... budi pc.
pa i viski kako koji....irski, skotski, singl maltovi, burboni, americki viski, kanadski....japanski, doduse njih nisam probao....
Ја сам рекао да је ракија у кафани разблажена. Сад не знам кад стављају воду у њу, али дођи код мене да пробаш домаћу шљивовицу и ту исту шљивовицу у некој кафанчини па ћеш да видиш разлику. Нисам ја Реме, Ацо.
Bravo psetoi
meni na prvom mestu lincura jbg...
Pekao sam ja od jagode pez, one godine kad su bile poplave bile mi jagode gnjecave za prodaju jer su bile pod vodom dosta pa sam ih samo nabio u kace bilo mi zao da bacim. Al su bile dosta neslatke jer je bilo kurcevo vreme pa sam bacio i secera al kurac nije valjala. Jedino je miris bio bas lep bukvalno da sipas rakiju u ciniju da mirise u kuci
Pobogu
nemam pojma ja bas volim te pederkaste vocnje, i egzotiku :) probo sam vrhunsku narandzu, i jednu nevrhunsku bila gorka ko ono zuto u usima....ima i od kivija isto prave
Prave i od novosađana.. Nego mora dosta da se krlja šećera, min 20kg na 100 komine..
Pecem na djedovom imanju rakiju svake godine, imamo oko 150 stabala sljive, ali je jebena sterlejka i za mene ne ispada dobra rakija, cuo sam da pojedinci razblazuju rakiju, ali ja nikad, mislim ne znam nikog da to radi samo sam cuo, stoji merac jacine non stop i cedimo do neka 22 stepena
Mislim da ako su moderatori stvarno u fazonu da banuju smaracke duplake da imaju savrsenu priliku da pocnu
Cuo sam za tu od kivija ali nisam probao pa nemam pojma na sta lici
Jel sipaš patoku u prepek Bomb.. Ako ga radiš elem..
prepecenica uvek, naravno
Pa tako i ide bomb, ispod 22 je snjura. Mada ja sve ispod 28-30 prosipam tj odlazem