Koliko je opasna domaća rakija?

1. Ja se konstantno vrtim pivo- belo vino-rakija u periodima nekim, nekad prija jedno nekad drugo al sve po mesec-dva-tri tako

2. Veseljaci

Žestinu vole teški ljudi

3. pa nema veze rakija sa viskijem ili votkom tako da nema price o pokusaju kopiranja, totalno razlicita pica, razliciti procesi proizvodnje itd....votka se pece u neprekidnim kazanima, ne u ovim regularnim.
    Nece se nikad napraviti brend, jer da bi nesto bilo brend mora da bude standardizovano...a vamo svaka kuca pravi kako oce, i realno gomila seljaka pravi najgore djubre od rakija...i naravno ne daj boze da mu kazes da ne valja kako radi.
    Sljivovica je donekle cenjena i po njoj na znaju i sljivu smo pekli od vajkada....al nemamo bas primat na ostale rakije tipa loza je klasicni brendi u sustini, a ostale vocne rakije to imaju i nemci itd...

ali sam ljusti red label godinama po pola flase. Bolje jeste, ali rakija ima svojih cari.

pa kako jbt moze bedni red lebel da bude bolji od icega, jeftino smece....dzek takodje smece precenjeno kod nas jer je skupo na splavu pa misle da je dobro....ali red lebel je bas djubre. Blek i nadimljeni dabl blek su vec nesto drugo....ostale nisam probao, plavi vrv necu nikad ni probati.
    Npr irski Jameson je tri puta bolji od dzeka, a jeftiniji je jer ga ovde niko skoro i ne pije

4. Pa nije mozda ni uopste bolji a ne tri puta

A sto se tice brenda ne moze sva rakija ispecena u srbiji pod istu kapu ali npr zuta osa jeste brend. Sokolova isto. Zaric postaje brend...

5. Stara pasija, kapiraš, kao psetova i pasija stara u smislu redovnog ispijanja.. Ok znam gde su vrata

6. nisam pio fensi viskije redovno, ali sam ljusti red label godinama po pola flase

pa kako jbt moze bedni red lebel da bude bolji od icega, jeftino smece.

hahah pa sta si sad otkrio ameriku, upravo to sam i rekao.

7. Viski, haha. Da, jeste pice, nisam pio fensi viskije redovno, ali sam ljusti red label godinama po pola flase. Bolje jeste, ali rakija ima svojih cari.

Bolje da si te pare dao na bioskop.
    Red Label je Takovača u svetu viskija. Ne postoji solidna rakija od koje je Red Label bolji. To što ti tripuješ da si specijalna mala pahuljica jer si pio viski, je drugo.
    Od domaćih viskija, pazi neki suvi svetski prosek, su ti Jack i Jim, što se burbona tiče, i eventualno Jameson od tih sa cenom do 3k.

Ali to ti je ono kao okej je za cirku, al' ništa više od toga. Kada pričamo o rakijama, oni su ti u rangu sokolove, sad ko šta više voli, jebiga, različita pića.
    Sokolova jeste brend. Ne možda svetski, zbog limitiranosti kapacitetom, ali brend. Jebiga, znaš šta dobijaš i to je to.

Bezveze mešate domaću proizvodnju u kojoj je svakome baš njegova najbolja i industrijsku proizvodnju. Industrijska proizvodnja u 95% slučajeva jeste standardizovana.

8. hahah pa koji ti je kurac, pet godina u dzungli mi je jedino dostupno alkoholno pice bio iz radnje...., a nisam imao tamo bioskop

ajoj napusise me najljubaznije sto sam se mucio kao pas

9. Reme brt dobićeš batine ako nastaviš da se proseravaš.

10. Ozbiljan sam. Prestani da KEEENJAAAŠ VIŠE!

11. majke mi gadnih kompleksa na ovom sajtu ima jebeno

de gustibus non est disputandum Reme jebeno

12. Reme, gorećeš na lomači

13. Najjadnije pojave na sajtu
    1) bednici koji traže pare
    2) legende sajt poštujte me pls mi smo legend
    3) reme patišpanj stručnjak
    Mrš govna

14. Pa nije patišpanj, samo kažem da je reći da je Red Label bolji od bilo koje rakije jebeno debilno. Ne znam koji kurac glumiš Deki, stvarno. Odjebi jebeno.

15. Pa nije
    EDIT šta ja glumim? Šta ti glumiš pikavac?

16. Ne da nije bolji od svake rakije, bukvalno od malo koje rakije je bolji fazon.

17. Ne da nije bolji od svake rakije, bukvalno od malo koje rakije je bolji fazon.

Šta!? Pročitaj ovo dvaput brt

18. dobro bre brt za tebe mozda jeste, ne znam sta cemo sad

19. Nemoj da se proseravaš liče iznabadaću te glavom

20. Reme je blago, ne rise musavi