Koliko je opasna domaća rakija?

1. btw italijani imaju grapu u koju se kunu kao u neko fensi pice. najgora brlja loza.
    https://media.giphy.com/media/yHUiExmU40A4U/giphy.gif

loza govno.

2. Ја нмг лозу никако. Буквално само фурам шљиву или виљамовку (крушка). А то са травама нмг никако. Мало је офтопик али ГОРКИ ЛИСТ ГОВНО.

3. Preporucujem rakiju od sljive Kraljev sto, najstariju. Karamelizovan ukus dosta podseca na dzek denijels a vrsta bureta dosta pripomaze. Jednom mi se osetila na konjak al sam pio neko domace dalmatinsko vino pre toga pa mozda zato. Strukturom podseca na mleko mlade simentalke. Miris je takav kao da si usao u radnju sredovecnog drvodelje iz Negotina kod Kljuca ispunjenu prezrelim sljivama. Ocena 9,1/10

4. Molim vas da obratite paznju na moju recenziju

5. хахах пас оцјењује као да је на имдбу

6. Jos jedan surovi adut domace rakijaske scene: Zaric rakija od sljive. Znam ljude koji se kunu u ovaj nektar bogova ali mislim da je vec otisla u mejnstrim pa sam prvo preporucio kraljev sto. Ima je dosta po lokalima koji drze do sebe. Malo je “tanja” tj nije bas gusta kao KS (ovo nije kosovo neko kraljev sto i zapamtite ovo od sada) ali je miris intenzivniji i nekako kao da je pravljena da “sklizne”. Mogao bih jos da je nahvalim ali sam subjektivan pa je KS ispred za malo tako da je ocena 8,9

7. Шљива је одлична.

8. Kakva li je od govana pitam se.

9. Nije da nije pravljena...

10. Danas sam popio odličnu dunju u jednom lokalu (jebem li ga šta je to, nije kafana al ima i da se jede). Nisam pitao koja je al ću da pitam sledeći put. Jezdićeve rakije neke sam probao, viljamovka vrlo lepa.

11. Hahaha idi ps u pičku materinu

12. Hahaha, Ps, odlična recenzija, saću naručim po flašu pa javljam utiske lolo

13. Sutra radim zutu osu i viljamovku takovo

14. A ako je perica pio dunju onda je takovo druga i ne postoji vrv

15. A i hocu da ostavim posalice za kad picke (osim coe) budu tu

16. dunja je uvek hemija kad je naručiš u lokalu. Peču je od komove pa joj dodaju ekstrakt. Dunja je izuzetno suva voćka i potrebne su vrlo izdašne količine da bi se dobio litar, tako da ćeš na čistu dunju izuzetno retko da naiđeš, čak i po domaćinstvima.
    U kafani je najbolja da se naručuje mastika ako već piješ hemije, jer pobeli kao mleko ako je razblaže

17. jesi li ti to stvarno napisao pecu ili se zajebavas

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.