Tema za fudbalska prepucavanja

1. A Vidić je inače iz sela pored Užica, opština Jagodina.

ali mislim da troljuje neko i za to...

2. Jednom je za opkladu pojeo 3 šampite (trol i ovo).

3. Radnički iz Mala Moštanice bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111

4. Sreća pa nisam bio tu da odgovorim na ono laprdanje Buskne, sad mi mrsko.....

5. mala anegdota u vezi Vide legende.
    Kad je bio u mlađim kategorijama niko nije hteo da ga bira u tim jer je bio pun onih belih zrelih bubuljica.

6. Jes da je naš ali će u finalu da zapeva Mesiju http://www.youtube.com/watch?v=oOEi7ipqK8I

7. laprdanje Buskne,

Ја на твоје баљезгарије увек радо одговорим, јер нема смисла ништа што причаш. :)

8. Molim te skocimise odgovori,zelim da se smejem.
    Lepo je gore napisao Peki,kako je to moguce da se zale ne 1,ne 2,ne 3,nego 4 kluba protiv jednog istog!? Pa zar ne bi u nekoj normalnoj ligi,predsednik trebao da uzme i da kaze "aha,vidi jebote,zale se svi na ovaj Partizan i na sudjenje,daj da pregledam snimke,mozda stvarno ima nesto"? A ovde? Ovde se sudija nagradi prelaznom ocenom za sudjenje u Subotici.ALO! Pa nas bar pola miliona je gledalo tu kradju. Okse,kurac moj bi Partizan uzeo titule da je Zvezda imala iole ozbiljan tim,a ne tim u rangu sa Sindjelicem iz Nisa.I pazi ovo,za tih 4 godina dominacije Partizana,NIJEDNOM,ali NIJEDNOM Partizan rezultatski nije razbio Zvezdu.Ej,pa Zvezda kad je bila bolja,davala je Grobarima 3,4 komada kako je htela,i gde je htela,sprdali se ljudi sa vama. A vi? Dajete golove na greske Slavoljuba kapitena,na slucajne odbitke posle suta,itd,itd. Ne umanjujem uspehe Partizana u zadnje 4 godine,jer su bili bolji,ali kao sto je gore neko rekao,kada god im je trebalo da se poguraju,kada god je zapelo,kada god je bila prpa,dobili su vetar u ledja.Bez izuzetka! Ova sezona je samo pokazatelj toga,kada je Zvezda na polusezoni stala na noge konacno,izgubila 2 derbija,zbog svojih propustenih sansi,ne zato sto ih je Partizan razbio igrom,koliko je Partizanu bilo potrebno sudjenje protiv Spartaka,Rada i Vojvodine,3 od 4 najjaca kluba posle blizanaca.Nemojte da tupite i kenjate,lepo je Buksna rekao,priznajte jednom,ispadnite ljudi bar jednom u zivotu.Znam,tesko je,udarila vam je slava u glavu,mislite da ste nedodirljivi,mogu da zamislim sta ce da bude kada Zvezda uzme titulu,plac,jad,tuga,ici cete sa mosta da skacete,jer jebote,vi ste jedan Partizan,ucesnik Lige sampiona.Pocasni. :D

9. TENIM UN NOM EL SAP TOTOM
    BARSA, BARSA, BAAAAARSA!

10. Procitah ovih sedam strana i zakljucih sledece.
    1. Partizan dominira jer je zvezda ocajna poslednjih godina.
    Hmm,ajmo da ponistimo sve pobede i titule zvezde kad su bili objektivno jaci.. Mislim,red je,jaci su ljudi,glupo je da se dve klase uporedjuju.

2.Partizan je sve pobede protiv zvezde ostvario zbog toleta i sudija.
    A niko da pomene gol race petrovica sa 30 metara cigosima. Niko da pomene 2 derbija za redom u kom je zvezda imala jedan sut na gol. Niko da pomene da smo vas u svakoj utakmici ugazili i postizali nimalo sumnjive golove (osim one jedne kad je moreira dao gol,pa vas pustili da se igrate celu tekmu bez suta na gol). Jesu li i to bili namesteni mecevi?

3. Opet se pominje bari i tokijo. Pa naravno. Niko da pomene da je ta zvezda bila iz velike juge ,i da je u toj zvezdi igralo pregrst reprezentativaca,i stvarno vrsnih igraca.
    Niko da pomene da nasi sadasnji "veliki" igraci igraju za strane klubove od svoje 21godine. Niko ne pominje da je Juga tad bila jedna od boljih repki sveta. Dakle,nije zvezdino osvajanje tolika senzacija,nego sjajan rad sa sjajnim pojedincima. Uporedjivati taj uspeh sa sadasnjim osvajanjem LS je presmesno.

4.Vredja se Tejgo,vredja se ivica ilijev..
    Hmm,a koroman koji je svaki derbi radio ono sto je ilijev radio SAMO juce?
    kinji se Tejgo koji nije nikakav spic ( !? ),izvin'te molim vas,boljeg trenutno nema na nasim livadama i oranicama. Kazu nema nikakvu tehniku... Pa nema ni inzagi,pa se kolje sa raulom za prvog strelca LS ikad.
    Centarfor treba da da gol. Sa pola metra. Iz sesnaest. jednom od dva puta. a ne dribla pola tima,i da gol petom. To sto su messi i kompanija vanzemaljci ne znaci da je to definiciaj SPICA. Santrac se nadavao golova kad je bio izbacen 1 na 1,i niko mu nije rekao da nema tehniku.

5.ali ne i manje vazno..
    Cini mi se da je rekao buksnetina da je zvezda dominirala kad je piksi bio predsednik FSS.. Znaci li to da je to slucajnost ili su opet bili mnogo bolji pa je realno?!

Stice se utisak, citajuci zvezdaske komentare: KAD ZVEZDA OSVOJI SVE JE REGULARNO.

E pa prc milojka. Fudbal je ogromna masinerija za pranje para. Placaju se milioni za usluge jednog coveka. Koji pritom ne mora da izvrsava te usluge.
    Titule se kupuju svuda. Zasto ne bi kod nas?!
    Partizan je trenutno u mnogo boljoj situaciji od zvezde (finansijksi pre svega),pa zasto onda ne bi kupio titulu?!

VOsa nasla da prica o regulatnosti a igra 3za3 sa ofkom i jos 2 prvoligasa. Pa kako misle da osvoje?! Moj savet svima:
    Ne lozite se na price ni stanojevica,ni lukica,ni Toleta, ni Pere ni Laze..
    Sve se unapred zna,do detalja,i zato ne dozvolite da vam jedan lukic(ili djuric) kaze sta je regularno a sta ne.

Namestaju italijani i to juventus koji je pre par godina ZRTVOVAN zbog namestanja, i to mnogo gore nego ono juce,pa o tome ne raspravlja ni uefa ni fifa,ni lukic ni Berluskoni.

11. Neces Dzanki,umreces sledece godine od previse baronisanja.

EDIT: VIdi ga,jos obrisa post. Lepo si vaspitan. :)

12. Cini mi se da je rekao buksnetina da je zvezda dominirala kad je piksi bio predsednik FSS.. Znaci li to da je to slucajnost ili su opet bili mnogo bolji pa je realno?!

Јесте, ја сам то рекао и признао да је под ПИКСИЈЕВОМ палицом, Звезда доминирала, а не као нека ПИЧКА као неки људи који не смеју то да признају сад кад вама Толе намешта титуле, како овде, тако и у РИЛ ЛАЈФУ. И да си пажљиво читао, видео би да нико није рекао да су победе над ЗВЕЗДОМ намештене, већ искључиво утакмице које су одлучивале титулу.

13. Dakle,nije zvezdino osvajanje tolika senzacija,nego sjajan rad sa sjajnim pojedincima.

Синко, иди у Звездин музеј и види трофеј европског шампиона. Сам си то споменуо. Па кад ви будете имали неки такав, онда причај о томе и о успесима појединаца и клуба.

14. mogu da zamislim sta ce da bude kada Zvezda uzme titulu,plac,jad,tuga,ici cete sa mosta da skacete,jer jebote,vi ste jedan Partizan,ucesnik Lige sampiona.Pocasni. :D

Nikada plakati nećemo. Pa šta? Nećemo vladati doveka. To ja sada znam. Nećemo izmišljati kao vi nego ćemo se muški suočiti sa time da ste bolji i da uzimate titulu, jer mi smo sada bolji trenutno od Zvezde. Isto kao i vi sa Žigić, Janković, Basta generacijom...
    Mi ne plačemo....kada vi budete uzimali titulu, biće nam žao jer volimo Partizan ali imaćemo svakako više dostojanstva od vas. A o Voši neću ni da pričam. Zvezdu poštujem a ovi su mali pacovi podli zajedno sa onim poremećenim pederčićem Buturovićem. Oni bi da nam budu rival a ne mogu. Vi jedini možete i biće Zvezda i Partizan do kraja.....
    A ni mi nismo kenjali baš kada je Vidić igrao u Zvezdi...utakmica sa Hajdukom iz Kule...setite se malo...

15. Синко, иди у Звездин музеј и види трофеј европског шампиона. Сам си то споменуо. Па кад ви будете имали неки такав, онда причај о томе и о успесима појединаца и клуба.

Nemamo ga i svaka čast na tome. Beograd je jedan od retkih glavnih gradova koji ima taj pehar i vi ste ga doneli.

16. Mani se, Buksno, patetisanja.

Jednostavno nećete da priznate da je regularno, zato što je to takva situacija. I bukaćete jedno 3 dana i gotovo.

A što se Toleta i reprezentacije tiče - sigurno se očlekuje od njega da igra i napad i odbranu, jbg, Tole mora da da gol kad nema niko drugi....

17. Nemamo ga i svaka čast na tome. Beograd je jedan od retkih glavnih gradova koji ima taj pehar i vi ste ga doneli.

Da se izljubimo i LOCK!

18. Nego odgovorite mi na pitanje odozgo. Nema toleta u košarci, vaterpolu, rukometu, džudou - ma u jebenoj odbojci je Partizan prvak, a nije bio 100 godina.

Fudbal je najpopularniji sport i tu se obrće najviše para. A dio prihoda FK se prosleđuje SD koje raspoređuje to po ostalim klubovima tog SD. Mislim da ipak ima gore pomenutog i u navedenim sportovima.

19. Ја цео дан то нисам споменуо, јер сматрам да је тотално небитно за ову расправу, али је газимудо морало да почне са тим пехаром. Пази кад мене који сам делија откад знам за себе више смара та прича.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.