Tema za fudbalska prepucavanja

1. Ја цео дан то нисам споменуо, јер сматрам да је тотално небитно за ову расправу, али је газимудо морало да почне са тим пехаром. Пази кад мене који сам делија откад знам за себе више смара та прича.

Ma znam brate da nisi, nego kažem. Moje lično mišljenje da smo trenutno ipak najbolja ekipa u zemlji. A da je Vojvodina pravila juče farsu. Jednog dana će sa vam isto praviti, zapamti moje reči. To je ljigav klub.

2. JohnnyBK,pa jel neko od nas ovde sada rekao da je Zvezda BOLJA od Partizana u zadnjih 4 godine!? Svi smo rekli da imamo krs tim,da ste prvi jer ste najbolji,ALI da vam je uvek bio dosudjen penal,dignut ofsajd,pusten ofsajd,sviran neki faul na 20m kad vam je trebalo.Uvek! Jedno je kada se Zvezda samo zali,a drugo kada to cini pola lige.Ja zadnje dve godine mogu da pljujem samo Zvezdine igrace,sto su ispustili titulu,sami.Ali,kao sto vidis,kada je Partizan u takvoj situaciji,desi se Rad,desi se Spartak,itd itd. Da se Zvezda pogurala prosle godine protiv Javora i jos nekih ekipa,bila bi prva.Isto tako i ove godine.Da se ne ponistavaju cisti golovi,da se pogura recimo protiv Ofke,Vose,itd,kao sto se Partizan gura.Zvezda je titule izgubila izgubivsi oba derbija.Ali gospodo,Partizan i sa 2 izgubljena derbija ima sanse da osvoji titulu,jer ce tesko,ali bas bas tesko izgubiti bodove od ovih gore navedenih ekipa.Ne zato sto je 4 puta bolji od njih,nego zato sto ce malo da im se da "vetar u ledja".
    Kad spominjes hajduk,spomeni onda i Partizan-Milicionar,i tekmu koja je 8 minuta produzena,mrak pao skoro,igralo se dok ne date gol.Pa isto tako padanja Babovica 3 puta za penal,dok mu se na kraju ne svira.Protiv Obilica cini mi se,itd,itd. Obe ekipe namestaju i povlasceni su kod sudija,ali ove sezone Partizan ne da prednjaci u tome,nego to moja strina iz Crnce primeti koja loptu u zivotu nije videla.Lepo je juce rekao jedan covek u kladionici,inace neki komentator,ne znam gde:"Neverovatno je koliko se Partizan favorizuje.I tako ce biti dokle god je tu Tole,dokle god iz senke vrebaju Bjekovic i ostali". Onaj Djuric jadni je postavljen tu samo da bleji,veze taj sa fudbalom nema.A Dzajic i ostali su uhapseni.Zar ne bi onda trebali i Bjeka i ostali? Prc....

3. Мишу, само једном напиши нешто аргументовано. Само једном. Ако немаш, ћути онда, смара више да читам твоје глупости.

Цела лига се жали на суђење кад партизан игра, а сви се трипују само сте ви у праву. важи.

СД Државни пројекат. Толико.

4. vojvodina ejjjjj ljudi se konultuju sa navijacima dal da nastave utakmicu ejjj institucijo mrs iz lige na livadu....

5. PRAVDA ZA MILKU CANIĆ !

6. Samo kažem vi imate jedno zlo u klubu, Adžić. Njega dok ne oterate, ništa. Počistit svoje dvorište.

7. vojvodina ejjjjj ljudi se konultuju sa navijacima dal da nastave utakmicu ejjj institucijo mrs iz lige na livadu....

Ljudi,nisu se oni konsultovali sa navijacima,vec sa Batom Kan Kanom...

8. ljudi se konultuju sa navijacima

И мени је било то чудно, али сам онда извалио да су отишли код првог човека клуба, оног наркомана.

9. bata slepac sad treba da ih kazne najgore kao hrvati bednici su otisli posrane glave.....

10. Verbalni GzV

http://vukajlija.com/naduvan-ko-cepelin/342359 Buksno jel ti smeta što sam te pomenuo !?

Не матори, сад ћу да те ставим на профил. :)

11. Доста о овоме. Било је шта је било, то је то. Ја се више не враћам, нећу да се свађам са вама због усраног српског фудбала. Ај видимо се на дефкама.

12. @Букснетина™ Slobodno brate :))

A što se tiče onog juče mislim da su sva prepucavanja smešna. Kao prvo zna se da su Partizan i zvezda Državni projekti i čim neko pokuša da im zamrsi konce oni ga saseku u korenu. I plus videli smo one seljake iz Voše koji neće da izadju na teren dok im ne stignu navijači, pa im se onda ne svidi suđenje i odma hop , napustanje terena.. njih najviše treba udariti po dzepovima.. !

13. desi se Rad,

Kome je prošle godine svirano dva ofsajda koji nisu bili protiv vas.

desi se Spartak

Koji je dao glo iz ofsajda a u Beogradu ukrao 27 minuta (izračunato) bez žutog kartona za to...Prošle godine su vas gurali penalima toliko da smo nazvali Zvezdanaesterac...ali ne sećate se vi...koliko utakmica rešenih nepostojećim penalom na kraju utakmice...

14. A šta ti hoćeš da argumentujem? Nismo zadovoljni Toletom zato što smo ispali sa SP a mogli smo, ladno, u finale. Aj reci, ko je kriv? Tole i FSS ili Antić, Pantelić, lijevi, desni?

15. A šta ti hoćeš da argumentujem? Nismo zadovoljni Toletom zato što smo ispali sa SP a mogli smo, ladno, u finale. Aj reci, ko je kriv? Tole i FSS ili Antić, Pantelić, lijevi, desni?

Ти си крив. Ај' сад искулирај.

16. Obe ekipe namestaju i povlasceni su kod sudija

Nismo ni mi male mace,nemoj da preskaces ovo sto pisem.

17. A to što su i Tole i Adžić i Bata Kankan crnogorci vam ništa ne govori?

18. Ma nema svrhe prepucavanje Zvezda Partizan.....jednostavno mi volimo Partizan, vi Zvezdu...i meni Zvezda ne smeta jer je najveći rival i uvek će biti, a Voša....ma šta veliko slovo....voša...ban iz fudbala zajedno sa onim napirlitanim pederčićem Buturovićem...

19. Nismo ni mi male mace,nemoj da preskaces ovo sto pisem.

Znam i to je činjenica.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.