Tema za fudbalska prepucavanja

1. Заболеше ме гласне жице! Гол сланинара није био из офсајда. Мојсов није био у офсајду. То се не види на оној фотографији зато што се не види играч који је поред њега!

2. bolje se videlo juče na tv nego što može sad da se vidi na you toube, al ja sam skoro siguran da im je pokazao srednjake.
    Ne volim ni jedne ni druge, al ne može jedna crnčuga da dođe i da pokazuje kurčinu belim ljudima, ja ne da bi ga kaznio nego bi ga natero da sve pare što je ovde zaradio vrati.

3. al ne može jedna crnčuga da dođe i da pokazuje kurčinu belim ljudima

А кад гледаш порниће то ти не смета?

4. Ne volim ni jedne ni druge, al ne može jedna crnčuga da dođe i da pokazuje kurčinu belim ljudima

Можда је ово благи расизам, али је ТОТАЛНО на месту.

5. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=12&nav_id=511722

Prvo sam mislio da izdvojim neku rečenicu, ali kako je svaka na svom mestu to nisam mogao pa nek pročita onaj koga zanima.

6. Ne volim ni jedne ni druge, al ne može jedna crnčuga da dođe i da pokazuje kurčinu belim ljudima, ja ne da bi ga kaznio nego bi ga natero da sve pare što je ovde zaradio vrati.

'bem li ga...stvarno nisam to lepo video i pogledaću opet....a ako jeste u pravu si. Ne može i treba ga kazniti.

7. ЈА СЕ ПРЕПУЦАВАМ!!!

8. Jel se samo meni učinilo il je ova crnčuga iz partizana kad je dao gol pokazivao kurac navijačima voše?

Nacuo da treba nabijati komplekse, ali nije saslusao do kraja uputstva KAKO.

9. Jel se samo meni učinilo il je ova crnčuga iz partizana kad je dao gol pokazivao kurac navijačima voše?

Tako se u njegovom plemenu iskazuje naklonost i NAJDUBLJE poštovanje.

10. Ја већ три пута покушавам да напишем како знам судију који је ове године био задужен да намести утакмицу Партизана, али ми Вукајлија гута пост. :) Толе и овде умешао прсте! :))

11. Толе, намести нам текму против Чукаричког

12. намести нам текму против Чукаричког

То је већ намештено, 3-1 за глодаре.

13. Vlade Divac:"Kakvi su ljudi u Savezu, takvo je bilo i finale Kupa."

14. JohnnyBK
    Ma ajde br ljudi smejurija. Treba ih proterati iz srpskog fudbala.
    Dali smo gol. Čist. Oni dali gol iz ofsajda. Poništen im je gol zbog čistog faula. Nama je sviran čist penal. I njihovo nije penal. Kup je naš i titula je naša. Kraj.
    Vojvodini kazna izbacivanjem u 4. ligu. A njihovim navijačima "A sad Adio" i aplauz za ono brzo bežanje iza murije oko pola 7....smešni...

прелистао тему, и хтео да се укључим, али кад видим овакав пост, и уз то овакве:

Dzankee
    Толе, намести нам текму против Чукаричког

буде ми жао да проводим време овде...
    честитам вам на титули, гробари. дабогда још сто оваквих узели, на свакој ћу да вам честитам.

15. AAAAAJOOOOJ NAJJAČA TEMA, NISAM NIŠTA ČITAO NA OVOJ TEMI, ALI MORAM DA NAPIŠEM DA JE MANČESTER NAJJAČI ALEEEEEEEEEEEEEE!!!

Sad sam se smirio, i srećan sam jako zbog ove teme, kada prekinete o Partizanu i Vojvodini i budete pričali o fudbalu, tada ću i ja da se priključim.

16. МАНЧЕСТЕР ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ЈЕБАЋЕ БАРСУ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    И ОЛЕ МАНЧЕСТЕР
    И АЛЕ МАНЧЕСТЕР
    НАПРЕД МАН-ЧЕС-ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
    НАНАНА НА НА трштрштрш трш трш х10

17. Iako nisam fan Junajteda, iz sveg srca bih voleo da oduvaju smrdljive Katalonce u finalu!
    ALI ODUVAJU!!!!!!!!!!!

18. Јел знате да ВИДИЋ игра у МАНЧЕСТЕРу?!?!11'2

19. Buksno, ne troluj, Vidic igra za Moskvu iz Spartaka.

20. Ja sam čuo da je taj Vidić bio Zvezdin kapiten i dao gol na derbiju (svom debiju).
    Ali mislim da i za to neko troluje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.