Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Фрајеру, пошто видим да знаш одговоре на своја питања није ми јасно зашто отвараш тему.
ne gledam to sranje, učim iz knjiga...
Gledao jos pre 3 meseca...i vise cak,TV ne gledam ni malo,tako da to nema veze s vezom...inace wormhole nije crna rupa,nego portal da se lakse krece kroz prostor-vreme
Crne rupe su Božija ostava.Ono što postane nepotrebno u Vaseljeni Bog ubaci unutra i ono nestane.Ha, tejk det astrofizičari.
da, zaboravih to da kažem....
Evo, da ja probam sa klasičnim spemom, trolom, a pre svega oftopikom...
Dakle, u središtu crne rupe, nalazi se poveliko dupe!
Nadam se da mi nećete zameriti.
Имаш ти људе који пуно знају или мисле да пуно знају, али немају потврду, па то тако... Отварају теме.
Ко ја сад кад би' отворио тему о ономе што тренутно учим, а од чега ми отпада дупе, да се искурчим мало. :) Да се дописујем сам са собом, а људи бело да ме гледају.
Nadam se da mi nećete zameriti.
Где си ти видео дупе у рупи?
Ваљда је рупа у дупету.
Donekle se slažem sa tobom Mr. Moon. Može se i TO tretirati kao crna rupa (više braon) jer je danas svugde pristup dozvoljen. Ipak crna rupa je jedna
Ne znam sta se nalazi unutar crne rupe...
Ваљда је рупа у дупету.
Ma, to je samo pesničkog izraza radi...
@ Nikollao
da si gledao, kao sto kazes, znao bi da se ceo serijal tako zove, a sinoc je bilo bas o crnim rupama.
zipovano nekoliko galaksija, kad bi imao malo (citaj mnogo) zajebaniji kompjuter, mogo bi da ekstraktujes to sto je unutra
На крају џиновски горила баца буриће на тебе!
Nove lampe za stare!!!
Taj rad.Recycle bin vasione.
crne rupe su fizičko dokazane putem krivljenja raznih sranja (tipa magnetnog polja, vremensko-prostornog kontinuuma itd...) a i uočene su nekim superzajebanim teleskopom ako se ne varam.
Kilo gvozdja ne moze sabiti u milimetar kvadratni pa da mu jebes mater, a kamoli hiljadu zvezda u prostor manji od jezgra atoma...to je logika, svi ostali dokazi u korist postojanja crnih rupa su stranputice potkrepljene dokazima koje obican smrtnik ne moze proveriti.
, jao, to je genijalna definicija, aj ako se neko seti kao se tacno zove neg da link
Unutar crne rupe se nalazi uterus koji služi da se postigne snošaj.
Ceo svemir je bio u subatomskoj cestici pre 15 milijardi godina