Prijava

U mom društvu ti je ovakva situacija.

Neki iznose sve istinske stavove sa ponosom, ma koliko nepopularni bili, a i generalno su face, i ti imaju najveću reputaciju.

Neki grade imidž i reputaciju i iznose one stavove za koje misle da će naići na najbolji prijem u društvu. Oni su na drugom mjestu po reputaciji.

I na kraju, neki, kao i prva grupa, takođe iznose sve svoje istinske stavove, ali nisu toliko ponosni i prodorni, kod njih se može uočiti nesigurnost i potreba da se pravdaju i maltene izvinjavaju za svoje nepopularne stavove. Oni su na dnu hijerarhije.

Ja pošto sam u 90% slučajeva iznosio svoje istinske stavove pripadao sam u nekim društvima prvoj grupi, a u nekim trećoj grupi, zavisno od toga koliko sam imao samopouzdanja u nekom društvenom okruženju.

Zbog toga što sam nekad pripadao i toj trećoj, donjoj grupi, svjestan sam da je možda nekada bolje biti muljator.

Međutim druga grupa - muljatori, iako su prihvaćeni u društvu nemaju neke posebne privilegije, a takođe ni njima nije lako jer moraju stalno da glumataju.

Zato je možda nekad čak bolje biti i u trećoj grupi, ali sve zavisi od situacije.

Najbolje je otići nešto pojebati.

U mom društvu ti je ovakva situacija.

Управо тако!

Одличан опис.

Ја сам у трећој групи само кад се прича о нечему што мене не занима...
Нпр причају о тенису, ја везе с мозгом немам, све што чујем је кад неко постави на фејсбук БРАО НОЛЕЕЕЕ МАЈСТОРЕЕЕЕЕ и онда знам да је то то, иначе овако њах....

Фудбал исто тако и још неке ствари....

Али кад је ријеч о друштвеним темама, онда увијек имам неко мишљење које не мора да буде тачно, али је моје, а ако имам став он је мој исто тако, и он се јааако тешко мијења...

Никад нисам износио половичне ставове, ово што раде људи у другој групи, 5 ставки ће им се свиђет, па ајде да их кажем, а ове ћу да прећутим, него брате, кажеш све фино и то је то, јер то си ти у ствари, и ту нема приче

Najbolje je otići nešto pojebati.

Синоћ, без тебе, после сто година, заборавио сам колико је то добро уствари...

Синоћ, без тебе, после сто година, заборавио сам колико је то добро уствари...

Trudna sam.

Trudna sam.

Упс... А као сам пазио...

Swarm
Синоћ, без тебе, после сто година, заборавио сам колико је то добро уствари...
Trudna sam.

Tako je to kad dozvoljavas da ti svrsava po pupku.

Tako je to kad dozvoljavas da ti svrsava po pupku.

Ја хтио да обришем тобом, а он ми не даде... Сад нека сноси последице...

Мојне се љутиш :р

Nema ljutnje, samo nemoj sledeci put da gutas spermu, otrovna je.

Нисам је ја гутао, него овај горе, он је трудан, не ја, ја сам само јебао.

А оно ти рекох јер си пешкир

Нисам је ја гутао, него овај горе, он је трудан, не ја, ја сам само јебао.

Nemoj sad da lažeš kad ti se mnogo svidelo ono anal-usta-anal. ;)

Добро, људи, што се примате тако

Ma, opusteno, zajebavamo se. ;)

Ниједан човек није сасвим свој. Чак и онај ко тврди да је сасвим свој- лаже.
Јер, сама људска свест је обликована тако да се прилагођава ситуацијама и приликама. Од самог рођења, човек се НЕЧЕМУ прилагођава,а кад мало поодрасте, онда се прилагођава НЕКОМЕ.
Е сад, све зависи у којој мери се колико ко жели прилагођавати људима и ситуацијама. Зато сматрам да антиглобалисти, бунтовници и остали који се сматрају ''неприлагођенима'' стоје на климавим стакленим ногама. Самим тим што свој бунт изражавају језиком заједнице у којој се налазе, што користе нека свакодневна средства која крше све законе антиглобализма, бунтовништва и чега већ, они показују да само неће да се прилагоде једном делу друштва, али се прилагођавају другом. Не може се бити потпуно неприлагођен, у том случају би нестао са лица Земље моментално. Као да га у овој димензији није ни било.
Тако да, по мом схватању, не треба сваког ко тежи да се нечем или неком уклопи оптуживати за конформизам, осим ако он сам не показује колико је УПОРАН да се некоме причепи тако што ће његово поверење купити на основу стереотипа за које је начуо са стране.
Тако да кажем: ја сам оно што јесам, уклапам се са једним делом људи, не уклапам се са другим делом људи, то што ме појединци сматрају униформисаним- брига ме. Мени је овако супер.

Ja mislim su Janković i Jovičić braća

Naravno da jesu, prezimena im pocinju sa J.

Ja mislim su Janković i Jovičić braća

Веома могуће ололо

Ili je to isti čovek a ima dva kompjutera. Baš slično razmišljaju i iste ih stvari interesuju