treba mi, imam dva patka sada i propedrisali su se a ćale mi je homofob i gađa ih kamenjem po ceo jebeni dan. NE MOGU GLEDAT KAKO MI SE GUZE DVA PATKA PO DVORIŠTE
Пајко, нови су скроз, једном сам их возила само. Може да се намести величина од 37 до 40. Рози су са неким белим детаљима :) Продајем их, јер имам још једне, па ми ови не требају.
Posto nisam nasla temu 'kupujem', posluzice ova.:)
Ovako, Beogradjani, hitno kupujem Alkatel, Nokiu 1100, 3310 ili neki slican telefon. Bitno da je funkcionalan, da su baterija i ekran ok i da ne kosta vise od 10e. Pa, ako ima ko zainteresovan neka posalje pvt.
a el treba da se otvori tema KUPUJEM ili može odavde da se NARUČUJE?
Продајем ролере, скроз нове. Величина подесива од 37-40. Розо-беле. 30 јевреја.
Kupujem patku
treba mi, imam dva patka sada i propedrisali su se a ćale mi je homofob i gađa ih kamenjem po ceo jebeni dan. NE MOGU GLEDAT KAKO MI SE GUZE DVA PATKA PO DVORIŠTE
NEKA MI NEKO PRODA PATKU
prodajem GOVNA
Kupujem zadnju bravu za Suzuki Vitaru, kupujem i unutrašnje plastike za bravice, skoro sve je izlomljeno.
Kupujem čelične felge za Suzuki Vitaru, Jimmy, Samuraj i ostale Suzuki terence, one sa 5 šarafa, univerzalne, sa gumama u dobrom stanju.
Kupujem fobase, lateralise i dubije, s uslovom da se šalje autobusom, uplata po dogovoru.
katija baci neki detalj o rolerima...
Пајко, нови су скроз, једном сам их возила само. Може да се намести величина од 37 до 40. Рози су са неким белим детаљима :) Продајем их, јер имам још једне, па ми ови не требају.
tockici?
Силиконски
http://imageshack.us/m/851/7064/slika0294.jpg
Nisu prirodni?
ok raspitacu se ako ne bude nista bar znas sta ces sa tockicima:)
Нагласи да су такве 50 евра, а ја дајем за 30 :)
Купујем сканк.
Posto nisam nasla temu 'kupujem', posluzice ova.:)
Ovako, Beogradjani, hitno kupujem Alkatel, Nokiu 1100, 3310 ili neki slican telefon. Bitno da je funkcionalan, da su baterija i ekran ok i da ne kosta vise od 10e. Pa, ako ima ko zainteresovan neka posalje pvt.
Купујем сканк.
I ja.
Rifres.
NO
Prodajem otvorene rukavice za džak. L i XL veličina. Polovne. http://www.explode.rs/sites/default/files/imagecache/product/proizvodi/thema%20dzak3.jpg
Prodajem knjige za Uciteljski, o ima li kolega ovde? :D
Ima, al ja hvatam beleške. :P:)