Ktitor nalog iz druge države

1. Ahahhahahahahahhaha, svaka čast boki oloollolool

Стварно сам се постидио сад, јеботе... Мајке ми, ево се црвеним овамо :)

Samo uživaj bre lepi, ljubi te brat!

Брат има више пива први пут кад се сретнемо ♥

2. Бојанчићу, еј, не зајебавај ме бре! Палим своје дефке сад и видим ктитор да ми пише, дај бре, не спрдај се.... :/

Sponzorušo crnogorska lolololo

3. SkywalkerTB

:(
    Daj da naidje sad neki koji ima puno para kao bojanboj, pa da i mene "pocasti" xD

Prvo moraš dobro da se izguziš na forumu oololololloolol

4. Sponzorušo crnogorska lolololo

Спонзоруша, н'о! лололо

Prvo moraš dobro da se izguziš na forumu oololololloolol

Не боли мене кад сједим за џабе

5. И јел откривено ко је Данку уплатио клитора, јес ти Царо? лолололо

6. L0L

И јел откривено ко је Данку уплатио клитора

Jok batice, ja nikada ne bi uplatijo nekom drugom.

7. Magare zećansko, sad se zahvali Skajvokeru za otvaranje teme jer drugačije ne bi isprosiJo ktitora. lololo

8. Šta bre nepotizan, ko je kumara, pičke materine i kurac palac.
    Sikter lolkači od Smarka.
    Da ste upola lepi ka on, Bojan i ja bismo možda i vama uplatili nalog.
    Ovako, mršte:P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.