OKUP 2011 - BG
  • jogurt_kifla

Jel vas ima koji ste slobodni u subotu, 18-og? Da legne neko upoznavanje? Piće plaćate sami, kući se vraćate po sećanju :D

• Natnat

Znaš bre ti gde je 18. juni?

• Луди Чак

Stvarno, danas je osamnaesti, sledeci je tek u junu... Do tad me mozda tramvaj razmaze po sinama od Slavije do Zeleznicke.

• jogurt_kifla

Čuj mene 18- 21. 21. Znači subota OVA. SAD. Pošto verujem da ima vas koji trebate da učite kao i ja, ali od tog nema ništa već vatate zjale, pa ajd' da ih vatamo zajedno

• En_Dotter

Нећу. Зајклоњен ће ми бити Сатурн тада, те нећу бити ненавидан довољно. Венера ће ми сјебати Сунце и онда ћу бити сморен.

• Burzum

Заборавите на то. Право пост испитни рок окупљање следи негде почетком јула, по завршетку рокова, и план и програм није седење и циркање, већ патриотско-шешељевско пеглање хипстера који се масовно окупљају у једном београдском парку.

Значи, само агресивно против квази интелектуалне, шарене, понитејл, умишљене алтернативне жгадије. ВУКАЈЛИЈА ВЕРСУС УРБАНА ПЕДЕРАСТИЈА.

Вођа скупа и заповедник наших снага, Свестократор Бурзум.

• Луди Чак

To Burzume imas moju podrsku, samo da je posle Judas Priest-a kad se nabijem dojajnoscu!

• Burzum

Биће после Џудаса, мени за Џудасе још траје други рок, а и немам паре, мајку му. У договору са осталим члановима наше заједнице, који можда нису спремни на радикалне акцију пи самом почетку, можда можемо почети са провокацијама, а након тога прећи на "кил јор мадр, рејп јор дог" методу.

• Луди Чак

Tanananana-tanananana-na-na (harmonika solololo) Vi ar d s'rbs!

• jogurt_kifla

Kad onda možete? Ajde ozbiljno sad, ko ima vremena da odvoji tih par sati :)

• Др Јанковић

LUDI CAK
    Рачунајте и мене тамо. Мислим, мене си већ упознао па ћеш ме препознати, кад сам ружан на километар.

• Луди Чак

Pa de se zaleces Jankovicu, vidis da jos ne znamo jel se ide, mada ako nas bude nekoliko, mozemo da popijemo nesto :)

• Др Јанковић

Де год идете, рачунајте на бар литар жестине од мене :)

• jogurt_kifla

i od mene litar džekija. x)

• Др Јанковић

Виш како се ми лако договоримо :-))

• jogurt_kifla

alcohol - connecting people :)

• Др Јанковић

Ил пијеш ил си хипстер!

• jogurt_kifla

il' piješ, il' se drogiraš. Za ovo drugo se nema novaca ;)

• Луди Чак

Jankovicu jel to biznis ili plezr poseta? :)