Prijava

Meni se jako dopada boja,ali se zato jako tesko snalazim ovde...

navikne se čovek vremenom, poprilično je lako...

Posebno mi se svidja sto je napravito da se ne vidi autor def., sve dok istu ne ocenis...

sve cestitke na sjajnom poslu,trudu,dizajnu,modernizaciji,neimenovanja autora do ocjene...al'meni jako,jako,jako,jako,jako,jako fali stari sajt...

Sviđa mi se nova verzija, nekako je šarenija, samo, dolje u desnu lijevu stranu, što nema Majspejs Vukajlijine stranice? Mislim, da nema Majspejsa, ne bi bilo ni Fejsbuka i Tvitera. Odma' da je neko napravio Vukajlijin profil na Majspejs! Aj min it!

Ako hoćete da pošaljete poruku glasačima ko je autor definice onda uz definiciju prikačite bilo kakvu sliku pa će oni koji vas ocenjuju pre davanja plusa ili minusa videti da ste vi autor te definicije.

Ali da biste sliku videli morate otvoriti komentare i ako možda nemate nameru da komentarišete.

Kad ugledate sliku samo kliknite na nju (pre ocenjivanja) i sve vam je jasno.

Meni se ovo uopšte ne sviđa, jer, koliko ja vidim, nema više definicija sa desne strane, a to mi se baš sviđalo, samo sam kliktao i čitao, ovako ne znam kako da čitam, sem ako ukucam pojam u traženje, što je bezveze. Boja nije ništa posebna, iako volim zelenu, sad mi liči kao da je sajt za neki muzej iz perioda Prvog svetskog rata. Ovo sa glasanjem i autorom...pa ajde, ako to nekome nešto znači. Bolje bi bilo da se ukine glasanje za definicije starije od godinu dana, a ne ovako, neke imaju po 150 pluseva jer su napisane pre tri godine, pa je svako mogao da glasa za njih. Bolje da se uvela pretraga za bilo koju reč, a ne samo za prvu. Ja nisam nekakav namćor i seronja, samo sam iskren, ne bih voleo da se neko naljuti zbog ovog. Ajd uzdravlje.

Za sada su utisci "onako" zato što razgledam na fonu pa mi i nije baš pregledno.
Jedino mi bode oči plakatska stilizacija vukajlije, neuporedivo je bolji originalni crtež.

gotivno je,samo se teba navici
nekako je preglednije i organizovanije..
i svidja mi se opcija menjanja boja.pre su bile u opticaju samo crvena i roze

Promena na bolje... samo bi naslovi defki trebalo da budu ispisani belom bojom da bude uocljivije, ovako malo "utonu" u skin...

vratiti definicije sa desne strane inace vise nece postojati titula definicija dana

Pa šta znam, sad dođoh posle par dana, ne izgleda loše, možda malo teže za snalaženje jer nisam navikla gde je šta, opet, veći izbor boja je osvežavajuć... Sve u svemu, dizajn je ok.

S druge strane, gosn Vukajlija izgleda zlobno i kao da planira da nas banuje sve.

Jedina zamerka je odabir boja. Meni su ove nove boje mnogo jake i tamne, zamaraju oči... A posebno kombinacija belih slova na tamnoj pozadini, mnogo je lakše za čitanje obrnuto.

- Sad provalih da mogu boje da se biraju... Ubaci belu boju, ili neku manje drečavu! :)

Nije loša promena, boje su ok, mislim da mi i stranice brže otvara nego pre. Jedino što bih još voleo da vidim je opcija da se definicija ubaci u omiljene, ovako se često setim neke defke, ali nema šanse da je pronađem. Inače je sve cool:)

@ bukajlija kako ne znaš gde da čitaš definicije, imaš nekoliko opcija, samo neocenjene i sve redom, fino gore stoji DEFINICIJE, a dole, na dnu strane spisak svih definicija kao što je pre bilo desno
pogledajte malo po sajtu

Kaizene, vrći vrijeme na čet.

Ono, da piše u kol'ko sati si postova'.

Vidi se kad pomeris misem na sliku autora koji chuka na chatu.

Ja sad vidio kako se gleda vrijeme na čet, 'zvinjavam se.

Мој први утисак након сусрета са новим дизајном сајта:
-добро је што се име аутора види тек након оцјењивања дефиниције
-лоше је што постоји само варијанта(која год од понуђених тема Вукајлије да се изабере) да буду приказана бијела слова на тамној подлози. Неком много више одговарају тамна(црна слова) на свијетлој подлози...
Предлажем да се дода још једна тема, нешто као 'Good Old Vukajlija', са оним бојама које су обиљежавале претходну верзију, па да свако има могућност избора.