Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Strajo, lisico jedna!!!
Da ne spemujem. Kad bih bila moderator, pregledala bih postere za svaki dan i pobrisala bih sve što ne ispunjava pravila. I tako jedno 3 puta na dan sedam dana u nedelji.
Вучице то је тачан одговор!
Па да се договоримо, један, два кета и можемо да причамо...
E, a zar Vučica21 nije Vuk21? O čem' se tu radi?
Може и пет комада. Па по пола, да се наваримо к'о волови! Само се јави и пре тога туриш дефинишн у одабир! Ја ти кажем дирекцију и то ти је то.
Sad ozbiljno, da ne lupetam više.
Ono što bih radio drugačije od sadašnjih modova to je, banovao bih one što mnogo spemuju i mangupiraju se bez povoda (sa povodom je ok, mislim na pobunu ne na spem), birao bih definicije koje već imaju dobar skor i poznate su jer postoji opravdan razlog za taj skor a to je kvalitet ili dopadljivost i treće birao bih više postera dnevno, jer to doprinosi rastu sajta ma koliko ih mi ne voleli.
Tražio bi od gazde platu, topli obrok, putne troškove i zdravstveno osiguranje...
E, a zar Vučica21 nije Vuk21?
O čem' se tu radi?
опуштено! ахахаха, који курац!
Да сам модератор, за орално задовољавање, од стране женских чланова Вукајлије, бих награђивао одабраном дефиницијом.
Da sam mod, bio bih odabran!
Sad ozbiljno, da ne lupetam više.
Ono što bih radio drugačije od sadašnjih modova to je, banovao bih one što mnogo spemuju i mangupiraju se bez povoda (sa povodom je ok, mislim na pobunu ne na spem), birao bih definicije koje već imaju dobar skor i poznate su jer postoji opravdan razlog za taj skor a to je kvalitet ili dopadljivost i treće birao bih više postera dnevno, jer to doprinosi rastu sajta ma koliko ih mi ne voleli.
Staju za moda!
Meni ova predizborna obećanja zvuče više nego obećavajuće!
Да сам мод био бих макијевелиста и каријериста. Тражио бих пропусте у раду сајта и подносио рапорт о томе и о успешно извршеним задацима "газди" и био најдосаднији мод овде. Тражио бих начин да газду заувек зајебем и преузмем сајт, самим тим покупим плодове његовог и вашег рада. Уклањао бих конкуренцију.
Ако ми то досади, био бих стриктно професионалан и поштено "одвајао жито од кукоља"
Ne bih vol'o da sam mod. Mnogo mi to posla nekako.
Staju za moda!
Meni ova predizborna obećanja zvuče više nego obećavajuće!
Meni ne zvuče.
birao bih definicije koje već imaju dobar skor i poznate su jer postoji opravdan razlog za taj skor a to je kvalitet ili dopadljivost
Ja bih uvek radije izabrao definiciju onog autora kojeg prati 5 ljudi, a ima skor 20:0, nego autora kojeg prati 150 ljudi, a ima skor 80:15.
Za poznate i one koje i drugi autori počnu da koriste, tu se slažem.
Ајде што вас Данкан кара, него што пра'о добро мјешате гузом... Бар већина :)
Agilni ovo nije predizborno obećanje, samo odgovor na temu. I ne radi se o važnosti autora nego definicije. Tipa definicija ima skor 300:6, pa jok i da je ne odabereš, a napisao je neki neznani junak.
Sanjao sam jedan ružan san!
Da sam MOD celi dan!
O Bože kakav ružan san biti Mod svaki dan!
O Bože kakav ružan san!
Stavio bi sve mogšine definicije na naslovnu i to više puta kad obrnem krug krenem iz početka
Agilni ovo nije predizborno obećanje, samo odgovor na temu. I ne radi se o važnosti autora nego definicije. Tipa definicija ima skor 300:6, pa jok i da je ne odabereš, a napisao je neki neznani junak.
Nisam ni smatrao da je predizborno obećanje, nisam zato citirao DunCaru, već volim da se ne slažem sa ljudima :)
Naravno da se ne radi o važnosti autora, ali to prvi put nisi napisao. Ako neznani junak dođe do skora koji si sada naveo, naravno da bi trebalo da mu sleduje insant odabrana. Međutim, često to pre zaslužuje neki nepoznati autor, kojeg su besmislene definicije oterale sa prve strane za dva minuta, a dogurao je do nekog skora od dvadesetak pluseva, bez ijednog minusa. Ako je ta definicija valjana, treba je takođe uzeti u obzir za odabrane, a ne da se rukovodimo samo skorom, kako si najpre istakao. Eto tako :)
Prvo bi banovao kajzena i odbanovao JTU.
Onda bi obrisao sve postere nastale u poslednjih godinu dana, a onda bih obrisao i sve defke koje su pisane JEBENOM ŠIŠANOM LATINICOM!!
banovao svakoga ko pomene djokovica, cak norisa, epic win, politicare...
(naravno ne bih ako nije govno)
kad bi se sajt malo ocistio od raznoraznih govana penzionisao bih se.
Da sam mod uveo bih obavezno brisanje svih defki koje posle 24 sata nemaju ni jedan minus. Zabranio bih banovanje onih autora koji su bili banovani više puta zbog istog razloga jer im je to očigledno gotivno. Trajno bih banovao svakog čiji dupli nalog ima ispod 50 poena posle šest meseci (da ne pričam o onima koji nemaju duple). Jednom mesečno bih random obrisao dvadeset defki sa liste najbolje ocenjenih za taj dan. I, na kraju, dao bi pravo random autoru da jednom mesečno banuje koga hoće na tri dana uz uslov da mu to javi na forumu pola sata pre banovanja.