Utisci o radu moderatora

  1. E idem da polijem ključalom vodom neke debile što se dernjaju ispred moje zgrade pa ću da dođem i probam da odgovorim. Jebiga ne znaju da pevaju, a i loš im je izbor pesama.

  2. Ovo mu dođe kao ono Uroš je kriv, ali mi ne tražimo slobodu, nego pravdu...
    Meni tako svejedno ko je mod, a i sam kaizen na mod forumu kaže vi ste tu prije svega jer ste kvalitetni autori.

  3. Ovo sve bi trebalo da se tretira kao spem pošto je vantemno.

  4. Kako je kajzen mogao da porvali da je Črč dobar mod? Na osnovu 20 defki? Na osnovu četovanja?

    Nećete da kažete istinu i to je to.

    Prvo, Kajzen nije mogao da provali da je ona dobar mod, jer je mod tek jedan dan. On je procenio da je ona osoba za taj posao. Ne razumem zbog čega uopšte takvo pitanje. Misliš da Kajzen nema uvid u to šta se događa na sajtu, ne prati pojedine autore i ne može da ima svoje mišljenje o nekome?
    I o kakvoj istini pričaš? Jedina istina je da je Kajzen preksinoć pitao šta mislimo o Džimijevom povratku i o tome da pozove Črč pab. Mi svi rekli šta imamo, neko bio za neko protiv, neko pored njih predlagao ovog ili onog, i to je to. Kad sam se sutradan ulogovao, vidim da su Džimi i Črč modovi. Ja drugu istinu ne znam. A ako te zanimaju Kajzenovi razlozi, to ipak moraš da vidiš sa njim.

  5. Ne komprehenduješ, nije bitno kako se ja osećam u vezi bilo kojeg moda, nego je stvar kritike vašeg odabira jednog člana sajta koji sa autorske strane nije zaslužio tu da bude.

    Ponovila & shvatila.

    Samo, kritika se ne iznosi tako, taj ti avion neće poleteti.

    Dođeš i kažeš: Ja mislim da to i to što se desilo nije dobro zbog toga i toga. Molim i hvala lepo.

    Tome zapravo i služi ova tema.
    Sve što izneseš u tom kontekstu biće prihvaćeno kao sugestija.

  6. Stvar je jasna, kako neko ko ne ume da piše defke i u tom kontekstu skoro da ne pomaže sajtu može da dobije ulogu nekog ko kreira kvalitet ovog sajta.

    + milion jebote!

    ako to može onda i mi moženo jebeno da irazimo nezadovoljstvo tom odlukom, ko će da mi zabrani da kažem šta mislim??!! a?a?a?

  7. @DonKara
    Spem spem spemujem, jer ste dopizdili i bogu i narodu. Neka svako od vas ko je nezadovoljan pošalje Kazanu pvt i neka vam on odgovori. Što reče Mrmun, ovo je valjda tema o SVIM moderatorima, a zadnjih X strana ste se okomili na Črču. Jebo spustite loptu malo, šta ste se uvatili cure, koji kurac?

  8. e da i mislim da je kurac što se vratio džimi. evo i džimija da pitam: što si se vratio? zar nisi bio u fazonu "muka mi od moderisanja, boli me kurac da moderišem"?

  9. Ok, Kajzen je umodovao Črpab iz sebi znanih razloga i to je ok. Ima to pravo

    Ali to možete reći odma a ne da priča ide u smeru kako će ona biti dobar mod, kako ona ipak valja i tako dalje. Ja ne kažem da će biti loš mod samo nemam razloga da verujem da neko sa 20 defki ima pravo da porceni kvlaitet i jedne moje.

    Sa te strane posmatram mesalina.

  10. Misliš da Kajzen nema uvid u to šta se događa na sajtu, ne prati pojedine autore i ne može da ima svoje mišljenje o nekome?

    mislim da ga je neko pitao na ktitor forumu koliko vremena provodi na sajtu i koliko prati autore i dešavanja, i odgovorio je da je maksimalno sat vremena dnevno na sajtu.

  11. Ово је тема ''Утисци о РАДУ'' модератора, а ја видим да се овде највише диже фрка око ИЗБОРА Чрче (адје, пустите девојку да се докаже) и мог БИВШЕГ рада (пустите и мене да радим свој посао, можда ћу да га радим боље?).

    Јебига, претерујете. Нарочито ова Лемајић што се дерња кано да је у климаксу. :)

  12. selenijum

    @DonKara
    Spem spem spemujem, jer ste dopizdili i bogu i narodu. Neka svako od vas ko je nezadovoljan pošalje Kazanu pvt i neka vam on odgovori. Što reče Mrmun, ovo je valjda tema o SVIM moderatorima, a zadnjih X strana ste se okomili na Črču. Jebo spustite loptu malo, šta ste se uvatili cure, koji kurac?

    Sti iz Unicefa jebenog?

  13. E duncaro ne budi lud, crca je pravi mod koji treba vukajliji! Osim toga sto je vredna (secam se kako je nekad prijavljivala postere za brisanje, radila je modovima 80% posla) fina je sa svima i ne da se nervirati oko gluposti.

    A pored toga ima jedan veliki plus, ona je zensko!

    Zamisli koliko je nekom klincu od 15 novom na sajtu drugacije kad nu ZENSKO moderator obrazlozi ban ili razlog brisanja definicije na fin nacin, za razliku od nekog muskog, a narocito ako obrazlaze na nacin "debil u glavu, retardirani prijatelj, nece vas uznemiravati mesecevih ciklusa" ili tako nesto.

    Vukajlija je danas komercijalnija nego ikad, nebitno sto ona ima 20 definicija ovog ili onog kvaliteta. Bitna je posecenost sajta! Gledaj na ovo kao na grand, a seks se najbolje prodaje.

    ------
    I jedna zamerka za messalinu, bilo bi bolje da stavi neki seksi avatar, mislim da sam gore objasnio zasto je to bitno :)

  14. Ти си једна љубоморна бараба. Никад ти мод нећеш постати.
    Зашто да не буде неко мод и без дефиниција, нпр. ја, ако ће професионално обављати свој посао и ако је стручна тј. познаје материју?

  15. Јебига, претерујете.

    Nema tu nikakvog preterivanja. Preterivanje je to što na pitanje možda odma da se odgovori a da se ne okoliša. Ako je pitanje zašto, onda se lako može odgovoriti kako a ne "zašto to tebi smeta, koji si ti faktor, ti si hteo da budeš mod i ostalo"

  16. E, poslednjih 7 stranica smarate. Ako imate da popljujete nekog, popljujte. Ako hoćete da pohvalite, pohvalite. Ili zaključavam.

  17. Cara spemuje sa 6 naloga jebiga.

  18. Sti iz Unicefa jebenog?

    Jesam, a vi ste očigledno iz Haga.

  19. _AJAX_

    Ти си једна љубоморна бараба. Никад ти мод нећеш постати.
    Зашто да не буде неко мод и без дефиниција, нпр. ја, ако ће професионално обављати свој посао и ако је стручна тј. познаје материју?

    http://www.easterndiocese.org/images/kandilo1.jpg
    GOSPODE POMILUJ

  20. Nema tu nikakvog preterivanja. Preterivanje je to što na pitanje možda odma da se odgovori a da se ne okoliša. Ako je pitanje zašto, onda se lako može odgovoriti kako a ne "zašto to tebi smeta, koji si ti faktor, ti si hteo da budeš mod i ostalo"

    Па, питање пре свега није на адекватној теми. Као што рекох, ово је тема о РАДУ, а не о ИЗБОРУ модератора. Уосталом, ево Сос је лепо објаснио зашто је она изабрана.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.