Prijava

Нисам ни три сата мод, а већ сам вам трн у оку! Имајте милости! :)

Ako skupim pet molbi na pvt, sve je moguće. :)

Bleče ne budi Midži, kakav pvt, kakvi kurci palci, štaš da te se moli, ne kontam :)

Džimi je ko Milo Đukanović, konstantna reinkarnacija. Što, šta fali, malo da hranim sujetu. ;)

Ауроро ово је бре сајт за забаву и Џими се зајебава и све схвата као шалу и то је врх! Не треба ово схватати као нешто од чега живот зависи...

L0L, spemuješ. Jok, ja sam ovde da bih se kandidovala za skupštinu Srbije. Aj lepo izbriši svoj post i ja ću svoj.
Ovaj post. Da ne bude posle zabune.

То што вели Лол је на месту. :)

Pa nisam ni mislila da će tebi moj post stajati na mestu. šupački smajli

Немојте да се жалите како модератори мало раде, то није тачно. Док побришу 4 стране глупих дефиниција, вас 30 Стефана Костића је већ затрпало тему Питање аутор- одговор модератор најгорим могућим глупостима, других 10 је отворило теме где ми је постер, трећих десет је пријавило хејт и тако у круг.

Френки дневно обрише брдо лоших дефиниција и постера и вредан је за све паре, које нажалост не добија. Стално је активан, праведан је и свака му част.

Милица такође ради много. Догађа се да седне и за 3 сата прочешља све постере и очисти од глупости. Објективна је, праведна и уноси неку специфичну живост на сајт.

Корлеоне самим тим што је старији, има посебан ауторитет, бар у мојим очима. Никад никакав испад, никад конфликти, јако лепо решава проблеме.
Келт уме да буде преоштар и поквари у неким тренуцима забаву, али генерално мислим да добро ради тај посао. Активан је често, не реагује импулсивно и уме да направи ред.

Џими као и Милица уме да оживи форум и његове постове радо читам. Верујем да ради доста и генерално се његова активност на сајту примети. Можда је малко више сујетан, али верујем да ће у овом новом мандату елиминисати то :)

Мрмуна треба размодовати. Немам утисак да ишта ради и да уопште проводи време на сајту. Укључи се тек понекад, да обрише по који пост.

Месалина и енергија су заиста коректне. Енерџи је опуштена и све схвата као забаву, што и јесте поента, а месалина је вредна и не трпа се много, те посебна похвала.

Војтек одговори на понеко питање, али мислим да није толико активан и да се не цима баш нешто много. С друге стране одмерен је, што је опет добро. У сваком случају најзанимљивије кад дође пијан.

Пеки је некако незрео и долази често у сукоб са ауторима. Некако иде на живце. Иако верујем да је изузетно вредан и да с те стране добро обавља посао, али је штур у комуникацији са људима, па и кад се шали, то делује некако чудно.

Маријана се труди доста у последње време. Што је за похвалу. Лула је коректна и вредна, а то је најбитније. Кад је Че Ву у питању, слабо га примећујем на сајту. Уроша такође.

Надам се да нисам никог заборавила.

Надам се да нисам никог заборавила.

Ja ih mogu nabrojati 15, a ti samo 13. Čija je računica tu tačna?

Катија објаснила.
ЕДИТ: Осим за Мрмуна. Мрмун мочугом брише спам и свршава обилато по говно дефиницијама. Треба то цјенити...

Драго нас је што је Џимић :* јопет мод, биће шиза.

Ja kategorički odbijam da se izjasnim, osim da me je Frenki kupio zauvek onim potezom sa odabranom defkom. On ima pravo da radi šta hoće.

Pohvalicu Energiju za postenje i Milicu za trud. Toliko od mene.

Мрмуна треба размодовати. Немам утисак да ишта ради и да уопште проводи време на сајту. Укључи се тек понекад, да обрише по који пост.

Мрмун је други модератор по броју обрисаних дефиниција. Мора браним колегу. :))

Ко је први?

Први је сурови 100 посто

Чекао сам то питање. :))

То је већ поверљива информација, ако дотични мод жели да остали знају, рећи ће, ја нећу ад се мешам. :)

Ко је четврти?

Пеки, Мрмун је већ дуго модератор, нормално је да је до сада урадио доста тога. Али, ја мислим да у последње време дупетом не мрда.
Фацо, Френки је вероватно први :)

Па не раде лоше. Кад нешто пропусте нешто средим ја то и тако...