Utisci o radu moderatora

  1. искулирала те

  2. Аурора
    A tebi lično, kad već tipkam, preporučujem da više pišeš definicije a manje razglabaš po forumu pa možda jednog dana i budeš mod.

    Квалитет пре квантитета, а не као неки, ако ме разумеш.

    Иначе прочитав Смарков пост, мање више имамо исти поглед на свет. :) Смаре шлихтаро. :)

    Колико нисам јебени карактер, пет пута сам рекао да нећу постовати овде и опет постујем. Страшно.

  3. Мој најјачи утисак за ово кратко време је да женски део екипе изузев Енергије није добро укомпонован и да би за развој сајта било добро да постоји један модератор који им је главни, да растерети газду и да лупи пацке тј. опомене за испаде.
    Не знам да ли би сте се сложили али најбоље би било да буде нпр. Корлеоне главни а да остали модератори буду жене (ту убацити и ове што кукају а имају искуства на сајту и оне згодне за пи ар)

  4. Иначе прочитав Смарков пост, мање више имамо исти поглед на свет. :) Смаре шлихтаро. :)

    Мхм, имам користи од шлихтања, па зато :)

  5. Реме легенда.. као будући мод наравно..
    (шупкам се на време олол)

  6. искусно, искусно

  7. Додала бих да је Френки можда најбољи модератор, ал на форумима за хортикултуру и баштованство.

  8. Додала бих да је Френки можда најбољи модератор, ал на форумима за хортикултуру и баштованство.

    Куш, то је Мрмунова бранша. Рекох ја ономад, Френки је задужен за сисе. :)

  9. Додала бих да је Френки можда најбољи модератор, ал на форумима за хортикултуру и баштованство.

    Mršu pičku materinu.

  10. права тема за право шупкање

  11. Milica ima OGROMNE sise! Kada se porede sa sisama Pekija d Džema.
    Dobro nisu ni tad ogromne, ali bar ima loše definicije.

    Postala je moderator kroz akciju vlade Srbije za pomoć ljudima sa hendikepom. I kao takvu je treba poštovati.

  12. Francky Delevra

    Milica ima OGROMNE sise! Kada se porede sa sisama Pekija d Džema.
    Dobro nisu ni tad ogromne, ali bar ima loše definicije.

    Postala je moderator kroz akciju vlade Srbije za pomoć ljudima sa hendikepom. I kao takvu je treba poštovati.

    Мршу пичку материну.

  13. mirni!
    ne moraju bas svi da vide kako se pickaramo po mod forumu u picku materinu!

  14. Ове теме служе само пичкарању и јачању слоге или повећању размирица у зависности од тога да ли говоримо о члановима који се готиве или о онима који се ненавиде. Додуше, конкретно ова тема сад већ служи за спемовање и спрдњу.

    Свеједно, написаћу:
    Стварно ми не иде у главу чему толика нервоза и нетрпељивост. Да ли је могуће да вам неке ствари и/или особе толико сметају да морате пола сајта да загађујете тиме? Сматрајте да се питање упућено свима који су постовали вечерас на теми. Мада чисто сумњам да ће ми ико ишта одговорити...

  15. moderatori vi ste jedni isfrustrirani ljudi...neku da kazem svi,jer nikad ne znam ko me banovao i brisao definicije...ja znam cesto da se debilisem i trolujem i u velikoj vecini slucajeva,recicu cak 95 posto, popijem zasluzen ban izasluzeno brisanje defke...ali nekada napisem mnogo dobru defku,poucnu kao one o kosmickim crnim rupama i teoriji struna...mnogima su se defke svidele i nasli su ih zanimljivima,pritom su zadovoljavale sve kriterijome koje defka zahteva...stajale su tu danima i neki moderator koji garantujem u sve da nije razumeo nista od toga jednostavno obrise ko da su sve ostale glupe definicije koje pisem...inspirisan saut parkovom najnovijom epizodom recicu da taj moderator ima mali polni organ ako je musko,a ako je zensko,njen partner ima mali polni organ,pa je i ne zadovoljava dovoljno,sto je osnova svih frustracija...drugo objasnjenje nemam...nikad ne bi obrisao defku koju ne razumem niti bi uzivao brisajuci defke,sto je ocigledno da doticni ili doticna radi...ne znam ko je i ne zelim da znam,niti verujem da se taj moderator seca te defke jer ja sam nebitni vukajlijas na poslednjim mestima...ali bi vas molio da defke koje ne razumete,a imaju smisla i interesuje neke ljude ostavite nekom drugom moderatoru koji se razume u te stvari vidi sta ce s njima...necu da vas poredim sa pandurima,jer je to neozbiljno porediti ali negde ste na tu foru...ne lecite svoje frustracije na sajtu,pustite ljude da pisu dobre defke ako ih vec neki gotive i ako su u skladu sa pravilima definisanja...inace napljuvao sam tog moderatora ili moderatorku koji mi je to uradio,ne znam i ne zelim da znam ko je,sto se tice toga da vas nabrajam i komentarisem sve pojedinacno,necu,jer ne znam nista o vama,znam isto toliko koliko i o nekom nebitnom clanu poput mene koji je na 10000toj poziciji...e da,nemam skoro nista protiv vas ali ne gotivim ljude koji vam se cepe,to mi je bas bezveze i glupo

  16. @Stiven
    Aha, to je trik pitanje, retorsko! Pokusao si da nas navuces, mali vragolane!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.