Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Онда ја побеђујем?
I zaslužio si.
Jbg, nije lako imati -4 postera.
Stigoh!
Došla maca na vratanca...
ja poslednji idem!
Kako je kod mene bučno u kancelariji...
I kod mene. Pustio sam muziku da bih mogao da radim.
Jedino me još Vuka j*, i kvari mi radnu učinkovitost.
I kod mene svira, ali šuštanje fontane sve nadjačava.
Meni trenutno ABBA "Dancing Queen"...
A nisam feget.
Kod mene Elton John - Don't Go Breaking My Heart :)
Најс.
Код мене Транзит (Рундек).
dobar dan... đe ste raja?
O, Darko mi je velika ljubOv.
Zdravo Buri.
Nat, pohodio sam pat put(ev)a koncerte dotičnog.
Sad mi je bila bolesna kombinacija Blur (Song2) pa Oasis (Whatever).
Oni se ne podnose.
O buri, pomislila sam danas na tebe, donela koleginica slike sa GO. Mnogo je lepo tamo na Balkani!
Svašta bih jaj još slušala ovde, ali ipak moram da se prilagodim, nisam sama :)
hhahahaha... nego šta, nego lijepo... eto pozvana si da dođeš :)
nego, moram i ovdje nešto napisati... upozno sam tasmanijskog đavola ili đavolicu, kako se kažđe i mogu reći da sam oduševljen susretom... nemam riječi
Hvala na pozivu, imaću u vidu :)
Gde ste bili, šta ste radili?
Džabe ti je sad kad si priznao da ne voliš starije...
ovo ja negdje izjavio? i ako jesam, to je bilo u bunilu... nego nije o tome riječ sa njom...
ma pričao sam nat da idem u CG na arhitekturijadu, pa sam joj se javio ako je za pivo i ona dođe iz budve do čanja, jest da nije neka razdaljina, al' opet joj hvala, da mene upozna... ej mene, probisvjeta samo takvog
E, da, a kako je protekla arhitekturijada? Jesi li se picnuo?