ahhaha nemam ja ni puno više... tek u oktobru pune 23 :)
bilo odliučno, nego šta sam, nego se picnuo... žena i alkohola u izobilju...
nego nas jebali na dan polaska, držali nas ispred hotela deset sati, nisu nam dali lične karte jer su nekakvi kreteni palili namještaj i pravili štetu u hotelu i tražili od nas 4000 eura, a mi ni za hljeba nismo imali... jedva nas nekako pustiše
Mada, krivi su i ti imbecili koji su palili nameštaj.
apsolutno, mada su oni htjeli na nama da renoviraju hotel... a najjače kad nam neki predloži da skupimo 1000 eura i da častimo direktora, neki đetić, možda ga je i sam direktor poslao... e tu je iz mene izbila ona moja vulgarna strana pa sam ga poslau u rodni kraj i napušio ga i otjerao ga od nas...
Nisi išla?
Šteta, nas je bilo 9-oro u odeljenju, koji smo išli zajedno, i u obdanište. Mnogo je lakše bilo privikavanje na školu, da ne spominjem i one iz ostalih odeljenja.
Živela sam u zgradi sa tri ulaza, bilo je dečurlije za čitav jedan razred i niko nije išao u obdanište. Posle smo se iz parkića preselili u školsko, tako da nisam ni osetila da mi je falilo obdanište.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Izvini Buri, moja greška. Još sam se čudio da imaš samo 21 godinu (a ono u pitanju Burzum).
Pobrkao si lončiće, a?
ahhaha nemam ja ni puno više... tek u oktobru pune 23 :)
bilo odliučno, nego šta sam, nego se picnuo... žena i alkohola u izobilju...
nego nas jebali na dan polaska, držali nas ispred hotela deset sati, nisu nam dali lične karte jer su nekakvi kreteni palili namještaj i pravili štetu u hotelu i tražili od nas 4000 eura, a mi ni za hljeba nismo imali... jedva nas nekako pustiše
Tradicionalna crnogorska gostoljubivost...
Mada, krivi su i ti imbecili koji su palili nameštaj.
Palili nameštaj? E, svašta...
apsolutno, mada su oni htjeli na nama da renoviraju hotel... a najjače kad nam neki predloži da skupimo 1000 eura i da častimo direktora, neki đetić, možda ga je i sam direktor poslao... e tu je iz mene izbila ona moja vulgarna strana pa sam ga poslau u rodni kraj i napušio ga i otjerao ga od nas...
Ne zajebavaj, za 4000 EUR, možete samo da postanete većinski akcionari!
Jeste li se kupali? Mislim, u moru.
ma prvo su tražili sedam, pa su spuštali za po hiljadu da bi došli na 4050 i nisu dali dok policija nije došla i oduzela im naše lične karte
Ćao drugari!
Odoh do daljnjeg...
Ali pošto sam "karakter", verovatno eto me ponovo još danas.
Ćao drugar!
ćao dože...
kupali smo se nato, bilo lijepo vrijeme, avoda slana, mokra i prilično topla za ovo doba godine... sve u svemu, odlična...
odo i ja na kunt...
Šušti, šušti bambusov list...
Da li veruješ da sam ja tu pesmu prvi put čuo pre par godina?
Nisu nam je puštali u obdaništu.
Ali ja nisam ni išla u obdanište. Ovo smo "učili" na muzičkom u prvom razredu. Čak smo morali i da kupimo ksilofon zbog te pesmice.
Nisi išla?
Šteta, nas je bilo 9-oro u odeljenju, koji smo išli zajedno, i u obdanište. Mnogo je lakše bilo privikavanje na školu, da ne spominjem i one iz ostalih odeljenja.
Živela sam u zgradi sa tri ulaza, bilo je dečurlije za čitav jedan razred i niko nije išao u obdanište. Posle smo se iz parkića preselili u školsko, tako da nisam ni osetila da mi je falilo obdanište.
Hm, dobro, ali moja vaspitačica mi je postala strina...
Can You beat that?
No way Pedro :)))
Odoh sad, moje radno vreme je ograničeno :)
Бон војаж, ваља ти путовати (а баш имаш далеко да путујеш).