Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
tako je jacka, bez lente ništa...
budibogsnama, pa zar ne voliš zornjak? :)
Hahahahahahhaahhahaaha
saće i mene banuju :)
Ja ujutru rano ne živim, tako da se vrhunac mojih jutarnjih aktivnosti svodi na umivanje i pranje zuba :))
Što tebe, crni buri? :)
Forgeta, isti slučaj! Dok se ne razbudim, ne treba mi živ čovek da ga vidim. Namćor za tron! :)
pa pričam o jutarnjim aktivnostima... da ne kažem seksu :)
kako mislite jednom početi raditi? mada i ja imam problem oko 5 sati moram spavati, makar 20 minuta
Buri, ja ti rekoh za jutarnje aktivnosti :) Sve drugo mi ujutru mrsko, pravo da ti kažem :)
ala seru na onoj rtemi o pitanjima i odgovrima...
evo i kiše, iš'o bih unositi veš
Ajde, ajde, da ne pokisne :)
e tako... sad može opušten kunt
Неки износе прљав веш, а Бури оде да унесе чист.
Baš tako...
ma ko ih šiša...
jbt, ovdje pada grad iliti krupa
"Pa kako?", što bi rekli neki.
Kad će više ovaj Đoković, tačno ću uzeti od muke da učim?!
Koji medeved ovaj buri, majku mu... :))
Uči slobodno, Nole će tek kada završe Conga i Vavrinka.
čekala si da odem na kunt u pet sati pa da ovo napišeš... priznaj... :))
A tako sam volela tog bradatog čovečuljka... :(
Nisam, buri, nego nisam gledala temu, i sad dođem, kad ti zaspao. Al' vidim jedno ti oko ostalo otvoreno! :P :)))
Isproziva te na pravdi Boga.
imam i pitanje... šta mislite koja je vjerovatnoća da vas pogodi grom, ako stojite na ledini i niste blizu nekog visokog predmeta? ne znam jeste li čuli kako je pogino neki mladić u srbiji tako na terenu za fucu... prepao sam se baš