Ko poslednji pobednik (118)

1. Al' vidim jedno ti oko ostalo otvoreno! :P :)))

Buri, Saurone!

2. Buri, dešava se to relativno često da zvekne grom na teren, ne znam zašto, jebote pa nisam Nikola Tesla! ;-)))))))

3. Dože, ne bacaj nam kosku, ne svađaj me ščo'ekom! :)

A ti grmovi i to... Ne volem ja to, pa i ne mislim... Ja se ionako nadam smaku sveta. Kad ja moram d'idem, onda nek idu svi! Je l' pošteno? :))))

4. jest jacka, ko u onom vicu, kad je lala poželio da komšijama crnogorcima pomruu krave, pa i da njemu umre krava da oni ne bi dolazili njemu tražiti mlijeka...

i to dože, neće ti to proći ''u vidi šta ti rek'o'' jer jaq mnogo volem da spavam

5. Pošteno.
    Samo za kraj: Ko se bije taj se voli (da vas izmirim)!

6. Pa eto ti sad. Ne mogu ja ovde sa svima da se volim, još ću ispasti nekakva svakakva! :))

buri, Lala je uvek voleo sve oko sebe!
    Meni bio npr simpatičan vic za idenje u Bgd, msm da sam ga pisala na temi. :)

7. u jbt, sad se sjeti da si i ti lala, ovaj sosa :)

8. Buri, pazi da se ne usosiš!

9. Hahahahahhaa buri, mani to! Nema tih problema. :))
    A i nisam rogata, pa da te ovako plaše ljudi mojom pojavom! :))

10. jok dože, samo mladica more postati krajišnikinja :)

11. Jel će ona da ti smisli đe ćeš na prelo??? :))

12. ma jok, ima da dođe na prelo iz velikog grada i da se provede k'o nikada do tada :)

13. Hahaha, a vidim i stihove ćeš da joj sklepavaš! :))

14. normalno, sve za ljubav... samo da dođe u krajinu :)

15. Ma nego šta, buri... Za ljubav se sve ostavlja. Može i u šumi da se živi! :))

16. nije kod nas sve šuma, ima i goleti :)

ali zamisli tu kombinaciju sosa (lala) sa nekim krajišnikom... ali oni istinski... i da odu u vojvodinu ili u neku zabit u krajini... bilo bi sexa...

17. Hahahahahahahane znam šta pre da zamislim:
    -mala pa debela a usto rumena sosa sa nekim odbrda odvaljenim krajišnikom, ili
    -mali deb'o lala sa nekom zadvije glave višom čo'ek-ženom, koja mu opiči ćušku od milja svaki put kad prođe! :))

Al nema veze... Što bi rekli, pupak se na pupak slaže, jelte... :))

18. ova druga kombinacija je ubitačna :) i dobra ti ova poslovica

19. NIje me bilo dugo, znam da sam vam falio, pa evo da se javim.

20. Dube!!!!!! :)))))))))))))
    Ja sam gladna! Samo si još ti falio, pa da me podsetiš! :))

buri, tu poslovicu često meni natrljaju na nos, pa je lično i ne volim... Mada nije da nisu u pravu. Suština je tu! :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.