U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Buri, Saurone!
Buri, dešava se to relativno često da zvekne grom na teren, ne znam zašto, jebote pa nisam Nikola Tesla! ;-)))))))
Dože, ne bacaj nam kosku, ne svađaj me ščo'ekom! :)
A ti grmovi i to... Ne volem ja to, pa i ne mislim... Ja se ionako nadam smaku sveta. Kad ja moram d'idem, onda nek idu svi! Je l' pošteno? :))))
jest jacka, ko u onom vicu, kad je lala poželio da komšijama crnogorcima pomruu krave, pa i da njemu umre krava da oni ne bi dolazili njemu tražiti mlijeka...
i to dože, neće ti to proći ''u vidi šta ti rek'o'' jer jaq mnogo volem da spavam
Pošteno.
Samo za kraj: Ko se bije taj se voli (da vas izmirim)!
Pa eto ti sad. Ne mogu ja ovde sa svima da se volim, još ću ispasti nekakva svakakva! :))
buri, Lala je uvek voleo sve oko sebe!
Meni bio npr simpatičan vic za idenje u Bgd, msm da sam ga pisala na temi. :)
u jbt, sad se sjeti da si i ti lala, ovaj sosa :)
Buri, pazi da se ne usosiš!
Hahahahahhaa buri, mani to! Nema tih problema. :))
A i nisam rogata, pa da te ovako plaše ljudi mojom pojavom! :))
jok dože, samo mladica more postati krajišnikinja :)
Jel će ona da ti smisli đe ćeš na prelo??? :))
ma jok, ima da dođe na prelo iz velikog grada i da se provede k'o nikada do tada :)
Hahaha, a vidim i stihove ćeš da joj sklepavaš! :))
normalno, sve za ljubav... samo da dođe u krajinu :)
Ma nego šta, buri... Za ljubav se sve ostavlja. Može i u šumi da se živi! :))
nije kod nas sve šuma, ima i goleti :)
ali zamisli tu kombinaciju sosa (lala) sa nekim krajišnikom... ali oni istinski... i da odu u vojvodinu ili u neku zabit u krajini... bilo bi sexa...
Hahahahahahahane znam šta pre da zamislim:
-mala pa debela a usto rumena sosa sa nekim odbrda odvaljenim krajišnikom, ili
-mali deb'o lala sa nekom zadvije glave višom čo'ek-ženom, koja mu opiči ćušku od milja svaki put kad prođe! :))
Al nema veze... Što bi rekli, pupak se na pupak slaže, jelte... :))
ova druga kombinacija je ubitačna :) i dobra ti ova poslovica
NIje me bilo dugo, znam da sam vam falio, pa evo da se javim.
Dube!!!!!! :)))))))))))))
Ja sam gladna! Samo si još ti falio, pa da me podsetiš! :))
buri, tu poslovicu često meni natrljaju na nos, pa je lično i ne volim... Mada nije da nisu u pravu. Suština je tu! :)))