Ko poslednji pobednik (118)

1. Volim da čitam Ježonjine defke, eto, i ja nešto da kažem... :)

Ниси једина...

2. Ništa. :( Forever alone.

3. Pa pusti me da pobedim. :)

4. Па можеш ти да победиш и да не будеш сама. Ал није лепо кад те неко пусти, треба мало да се помучиш, слађе је.

5. Pa uvek zamalo da pobedim. Ili se zaboravim, pa ni ne dođem na temu. Red je da pobedim kad sam tu. :)

6. Ниси ажурна! А свакако брзо палим, теш имати шансу!

7. barsa jebe, a vidić nije mog'o nijedenu loptu oteti mesiju... fascinantno, nema šta

8. Šta znači ovo 118 u zagradi?

Ko poslednji pobednik (118)

:)

9. Стоосамнаеста игра по реду , игра у којој ја побеђујем!

10. 118 partija ove igre :)

11. Znači 118a igra po redu. :))

buri, a nije ni Nemanja bio za baciti, sem kod gola, kad je pazio na jaja a ne na loptu! I fala mu ko bratu! :)

12. Ima repriza na Arenisport ako bi neko želeo da utvrdi gradivo :)

13. kad je pazio na jaja

ja nisam zapazio ovaj detalj :)

ma dobar je bio, jedino je on igrao na nekom pristojnom ivou, ali nije mogao sve sam, a niko ga nije izjebo onako još od vremena top forme toresa

14. Hahahaha, natnat, ne smem da se usudim, izbaciće me mama naglavačke! :))

buri, šta da ti kažem, imam oči na vr' glave! :))
    Jeste i Eto, takođe u finalu LŠ onomad... :) Šta će siroma' čovek, ima komplekse od ovih...

15. Znaš šta, bilo je toliko dobrih momenata koje tek sada vidim, a sinoć nisu ni stizali da puste usporeno, baš zbog toga što bi time preklopili neku majstoriju.

16. Ma odlična je utakmica bila, ja sam kontala da će biti i tesnije mnogo. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.