Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
prvi ko bude sa barsom imao loptu 50-50, pobijediće ih... boktemazo, onaj čavi imao 95% tačnih pasova
Ćavi je keva svima redom!!!!!!!! Čovek crta gde će lpota! :))
Da sam se ja pitala, stavili bi njega u pehar, pa ga onda podigli!
ja mislim da je ćavio trebalo dodijeliti zlatnu loptu onomad kad je mesi dobi...
Ima i tu nešto... Nisi baš jeo bunike! :))
šta da ti kažem... kod mene su sve pametne dok rakija ne proradi u meni :)
oj rakijo rako, ja te volim jako,
a ti mene u jarak polako...
Ahahahahahahha, a vidim ja voliš popit' pa zapjevat', ih! :))
volim popiti, volim i zagalamiti, da ga vidim ko će mi zabraniti....
najjači stih koji sam čuo u poslednje vrijeme...
kazuj baba đe unuka spava
da baraba kuću ne obara
Vidim ja ti popio i sad? :))
Ili si samo raspevan?
samo raspjevan... sinoć se cugalo, bila neka mnogo dobra svirka, a nije bila gužva...
e čuo sam dobru foru u gradu i o mrkonjiću...
kao, prije godinu dana gostovala neki glumci, tj. bila predstava narodnog pozorišta u mrkonjiću i u sali samo četvoro ljudi... pitali glumci šta se dešava, nije valjda da ljudi toliko ne vole pozorište, još pogotovo što je to bila neka profi predstava nakon sto godina, kad rekli im ti iz organizacije jebi ga, imaju tri svadbe u gradu, cijeli grad na svadbama :)
Aahahhahahahahahahhaa
Garant su se oprostili od posećenosti! :)))
Trebalo je i oni da batale pa da se zadenu među svatove! :)
i ja sam to govorio... odo na poslijepodnevni kunt... pišemo se kasnije
Pobeda!
Lolovoz!
jebete li išta? lololol :)
Buri, da li bi ćutanje značilo znak odobravanja? ;)
aha... đe si fmn? šta ima?
Evo me, već 2, 3 sata na Vukajliji :) Inače, vikend mi je bio dosta uzbudljiv, pa sam raspoložena :) Kako je kod tebe?
nije loše... moram srediti knjige a ne da mi se :)
i tako... vikend žešći smor, stalno kiša padala, tek se danas poslijepodne malo proljepšalo
Ohoho!!! Ćaskate! Odlično. Ja ću da pobedim za to vreme.
aha... samo kako to misliš izvesti dokk sam ja tu?