Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Само кажем. Изненади је, скини се го и чекај испред врата!
Мислиш? Мало је глупаво...
Tatjana ne pokvasi stopala kad se tušira?
Шта курац глупаво? Рибе се ложе на то, веруј ми.
Али најебао си ако попушим курац! Е, да л да легнем или станем?
Имај вере! Не, мораш да станеш и да наслониш руку на зид. Када отвори врата, само намигни уз речи 'Ош се мазимо а?'
Е, сконтај ову натнат што се убацује!
Ко је јебе. Где је била кад сам био никоо, никоо?
Боли ме десна брадавица, сврби ме обрва и чланак а на Б-92 нема ништа. Какве то има везе све заједно са Болцмановом константом? Кулон? Интеграл? Ер на квадрат пи? Мислиш? Мислим, знам.
А твој задатак? Најпровокативније трепавице? Јебеш то, Ноле је оверио Наоми Кембел!
Ком он, фил јор пешн. Нервира ме када матуранти певају - Готово је готово и када се прскају на чесми код главне. А чему све то? Не знам, идем на сенсејшн...
A ti si student, Arei? Ja mislila neki lik od 30ak leta... Mada, možeš i tad da budeš student :)
Чуј лик ок тријес љета! :)) Нисам ни студент, још похађам гимназију. :)
Чуј лик ок тријес љета! :)) Нисам ни студент, још похађам гимназију. :)
Stvarno? Jao, baš mi zvučiš starije, ne znam što :) Nadam se da se ne ljutiš :) A šta ćeš da upišeš?
Сматраћу то као комплимент. :) Архитектура ме највише привлачи, не знам шта бих друго. :)
Сматраћу то као комплимент. :) Архитектура ме највише привлачи, не знам шта бих друго. :)
Bolje to nego da zvučiš mlađe :) Pa, fino :) A i kažu da nije teško...
А и до јаја је посао. Мало радим негде, после сам свој човек, отворим неку фирму и бооле ме. :)
Pa, da znaš da je tako :) Nek' ti je sa srećom! :)
Хвала хвала. :) Из твоје тастатуре у Божји монитор! :))
Da :)) Ja sam jednom tako rekla ''Iz tvojih ušiju u Božja usta'' :))