Citati

1. "Romanes eunt domus"
    Брајан, Житије Брајаново

Šta su Rimljani ikad uradili za nas? :)

2. "God is like a shamrock, small, green and split three ways."
    Eric Idle

3. meni su invalidi s ćošaka ulice svršili na poster bijelog dugmeta

4. ONA UMJESTO SIĆE I KOVANICA DAJE POSTERE DA SE INVALIDI IŽIVLJAVAJU NAD NJIMA!

5. '' And remember this above all: our Roman gods are watching! Make sure they are not ashamed! ''

6. How in the hell could a person enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were aked to be grateful for the opportunity to do so?(Charles Bukowski)

7. "Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašiti gospodu..."

ГаБрилов Принцип

8. "Јебем вам мајку усташку у пичку"

Др Војислав Шешељ

9. SRBIJA ČEKA ŠEŠELJA!

10. Ko te kara, nek ti piše pesme.

Elvis Džej Kurtović

11. "This town is like a great big pussy just waiting to get fucked."

Tony Montana

12. "Drmni u šupčinu."

Dr Komadina na pitanje: "Kako se koriste supozitorije?"

13. “Я хочу хоть с одним человеком обо всем
    говорить как с собой”

14. U tvojim godinama ja sam jebao kevu.

Doktor Vladimir Protic

15. Damn, I like you! You can come over to my house and fuck my sister!

Gny. Sgt. Hartman

16. Aint no one is gonna be with my sister! And if anyone is gonna have sex with my sister, its gonna be me! White Power!

Dave Chappelle (as Clayton Bigsby)

17. Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

Monti Pajton

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.