Citati

1. "Živjela sloboda i ljudi koji imaju sto ćudi ali nisu ludi da im glupost sudi."

2. "Kad se žena mnogo smeje, il' se švalera il' je otišla na živce."
    moj komšija Petar

3. "Када јајо сврби те, време је да се следеће недеље о црвено слово окупљеш"
    Милован Глишиштић.

4. "У чрево стражње ближњега твога, окрајак тела свога метни ти, удовољствија рајског ради."
    В. Качавенда.

5. Now go home and get your fucking shinebox!
    -Billy Batts

6. Nista nas tako ne zabavi nego kad nas neko gadja pa promasi- Cercil

7. "Jebem ti leptira", Matija, cetvorogodisnjak iz Gnjilana.

8. "Sve ružne devojke liče jedna na drugu, svaka lepa devojka, lepa je na svoj način" Goran

9. "Све су жене исте, али на неки различит начин".

10. "Promjene u mom životu su takve da moram da onaj..."
    (Madonin rođak)

11. Beauty is in the eye of the beer holder.

12. "Sacu ti napravim pecivo ko na autobuskoj stanici u svetozarevu."
    Moja baba

13. “I did it for me...I liked it. I was good at it. And I was really… I was alive.”

Волтер Хајзенберг Вајт.

14. i ne znam ko je ovo izjavio,al mnogo puta mi se ovo desilo...figurativno naravno(za debile) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941428_456798351078055_1055251746_n.jpg

15. Moli dragi prijatelji ljubav ima na vise nacina ima ko voli da pije njega ne etresuje zena ima drogirani I njega ne iteresuje zena ima kockari njega ne iteresuje niko onaj ko pije on nemoze da imaodnos sa zenom I drogirani jos gore on dok moze moze dok pregori I kockar ide na kocku I zato se zene svalerise zene oce da imaju coveka zato se udale da imaju odnos imar da trazi drugoga da krade svi ko su ti ljudi netreba da maltetira zene pozdrav posebno drogirasima I kockarima I pijancima
    Karabas Kostić

16. Nekad, kad se setim sta sam sve jebo, bude me sramota. Jer nisam nista jebo

17. I've seen lines move faster in the sperm bank.

Futurama

18. Did you know that it costs forty-thousand dollars a year to house each prisoner? Jeez, for forty-thousand bucks apiece, I'll take a few prisoners into my house. I live in Los Angeles. I already have bars on the windows. I don't think we should give free room and board to criminals. I think they should have to run twelve hours a day on a treadmill and generate electricity. And if they don't want to run, they can rest in the chair that's hooked up to the generator.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.