Da li je mladje stvarno sladje ???

1. ninka, uporedi ženu od 40 godina od prije 150 godina i današnju, velika je razlika :)

2. ninka, uporedi ženu od 40 godina od prije 150 godina i današnju, velika je razlika :)

Naravno, tu je dosta pomogla medicina, mada najviše farmacija. Prije 150 godina nije bilo krema i liftinga i ne znam ni ja čega, pa su žene od silnog rada starile brže. Sad je to druga priča, mada je slično i sa muškarcima. :)

3. Pa to. Upravo zato ih ne bih nazvala smežuranima i starima, pošto je sve češća slika žena od 40ak sa muškarcem od 20 i nešto, oboje zadovoljni, fala doviđenja :)

4. Jes', ali je previše majku mu. :D Kažem ti, sve preko 3-4 godine je meni puno, najviše 5, ne znam, možda sam ja staromodan ili šta već, ali nekako bi mi neprijatno bilo da predstavim nekome djevojku 10-ak godina mlađu od mene. :)

5. Pa sad ti je čudno, al' ko zna da l' će biti, za 5-6-7-8 godina. :D
    Jebote, ja tek sad skontala da si ti '92. :D

6. Nešto ne gledam razliku. Kacam mogo da udaram sa 17 godina djevojku od 17, mogu vala i sad.

7. Брате Нинка, ова има 48 па бих ју плодио к'о Југ Богдан мајку Југовића....
    http://www.eaboutyou.com/wp-content/uploads/2011/07/Monica-Bellucci-Hairstyles-2011-3.jpg

8. Pa sad ti je čudno, al' ko zna da l' će biti, za 5-6-7-8 godina. :D
    Jebote, ja tek sad skontala da si ti '92. :D

To stoji. :) A šta si mislila, koje sam? Hahahaha :D

9. Al' majke mi, i meni je ona prva pala na pamet.

EDIT:

To stoji. :) A šta si mislila, koje sam? Hahahaha :D

ahhhahaha, nisam ni razmišljala :D

10. Jebote, ja tek sad skontala da si ti '92. :D

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA!

11. Ne seri da Monika ima 48? :O

12. Јашта.... Шездес'четврто годиште....

13. Nisam sve citao, ali donekle podrzavam takve odnose. Demi Mur i Eston Kucer, na primjer. Ona je prepicka, a on faca, kome to moze da smeta?

Medjutim, ima jedna zanimljiva situacija skoro koja se desila mom drugu. Utripuje on da je "Buda" i ode u neki hinduisticki hram da traga za smislom zivota i proucava vede. Tamo se posveti tom asketizmu, cujemo se par puta i tako. Kad poslije par mjeseci javlja mi on da se ozenio i da je izasao iz hrama. Nasao neku zenu 75. godiste, a on 90. Ajde reko moguce, doslo mu to, nije nikada bio neki jebac, pa nasao neku usjedelicu. Kad, ne lezi vraze, kad mi posla sliku ona prepicka i jos jace! Ja se sjebo, sta je ona mogla da vidi u njemu, mrsavku koji izgleda jos uvijek kao klinac, da ima veliki palamar, nema, jos uz to ima govornu manu.... To nisam shvatao. Ona jos ima posao, zavrsila psihologiju, ima svoj stan i tako... Ozbiljna zena. Njega sam shvatao, ali nju nikako. Kad saznam da ona ima dvoje djece iz prethodnog braka, jedno 5, a drugo 8 godina mladje od ovog mog druga. E, tu se vec stvar zaplela. Jos se to desilo u Hrvatskoj, ona katolkinja, on Srbin, peripetija puno samo takvih. Sta reci, valjda je to ljubav. Elem, ne potraja to dugo, 2-3 mjeseca i razvedose se. Jos ona bi trudna s njim, pa abortirala i jada svakakvih.

14. Prodaj ti ovo Kusturici. :D

15. Bar je prepičku jebav'o 2-3 mjeseca, boli ga kurac. :)

16. Ne odgovori ti meni Vidro. :)

17. Možda 90. Stvarno, nisam znala. :D

18. Pa u šta gledaš sunce ti... :) Vjerovatno u moju malenkost na avataru... :P :)

19. Ma jok, nego, na osnovu postova zaključim, slabo znam kol'ko ko ima godina. :D

20. Ma ložim te. :) Znači djelujem zrelije, e nek' i ovo čujem da mi je neko rek'o. :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.