U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I ja isto tako, cesto pravim drasticne greske i prema ljudima se ophodim kao da su stariji nego sto jesu, a sebe posmatram kao mnogo mladjeg (mada su mi davali i 10 godina vise nego sto imam). :D
Aahahahahahahaha, aj, nemoj se sad tu ufurat', svakako si dijete :P
Vidro, nemoj me tjerati da te demantujem. :P :)
Mal' ti ne reko' nešto, al' neću, pošto si dijete. :D
Opet spamujemo. :) Ćut' tamo i spremaj se za okršaj kriglama. :)
Ma kak'im kriglama, dvolitrama! :D
Opa, odma' oštro, a? :D Važi, dvolitre, i to Lava, pa da vidimo ko će koga u kuću unijeti. :)
Ne volim ja Lav, samo Jelen! :)
Nemoj mi to radit'... :P Dogovorićemo se sve. :)
Iskombinovaćemo se! I da, dosta spemovanja, ubiće nas! :D
Ubili smo temu.
Па него шта сте.
Јел вам ово јебарник или шта који курац, а?
Ma oni se oce da poistovjete sa naslovom teme. hehehehe :D
Nego, koje je onda Vidra godiste, a?
Млађе слађе? Нипошто. Истина је да женско пиче овлажи на неговану браду старијег мушкарца, али да ја у својим, двадесетим, пуцам крв у курац на неку девдес'шесто, пето?! МРШ! По цео дан смара о томе како јој је испуцала коса, како мора да се ТАНИРА, како јој мајка не да паре за нове максерице, тера те са компа да би играла Ситивил и остала говна, док увече не зна да сиђе скурца.
Зајеби.
Ovo mi se sviđa. :)
Nešto gledam ovu temu i rekla bih da su u koliziji naslov i prosek godišta koji učestvuje u raspravi. Kako može neko ko ima 20 ili 25 godina da zna kako je to biti sa nekime ko je 10 godina MLAĐI? Mislim, realno može, ali onda je u pitanju teška boleština.
Elem, mislim da je razlika od 10 godina maksimum u oba pravca, ali i to jedino u slučaju da mlađi u vezi ima bar 20...
Neko je spomenuo Demi Mur i Kučera. To je bre Holivud, u stvarnom životu stvari ne funkcionišu tako. Ne kažem da s vremena na vreme ne može da padne neki bezazleni seks ukoliko je razlika u godinama veća, ali ako govorimo o vezama, onda nema teorije.
Знам ја зашто ти се свиђа. Ти грунеш литру пелинковца пре јебања и курац ти тол'ко отупи да не осећаш разлику између пичке и икарбусове зимске гуме.
Ne kažem ja da znam, pošto sam se prepoznao ovdje jer sam napisao ovakvu tvrdnju, samo kažem da mi se ne sviđa ta ideja. I to ne u mojoj situaciji, gdje ja imam 20, to bi stvarno bilo bolesno, nego u svim ostalim situacijama, bile one 20-30, 30-40 ili ne znam šta....
Hahahah jebi se ti Marvele, znaš. :D
ЈЕБЕМ НИНКУ У МОЗАК, ПЕЛИНКОВАЦ МУ ПОМЕРАМ!!!!