Da li je mladje stvarno sladje ???

  1. Овако то изгледа из моје перспективе. Ове године пуним 21. Рибе које су ту негде моје годиште, 23-20 одмах отписујем, јер реално нема шансе да смувам. Из искуства, не постоји опција, и оно што је било, то је био повољан сплет околности, то јест усрало ме невиђено.

    Е сад, рибе које имају 18-19, то јесте млађе, али је легално и није нека разлика у годинама, е па данас нема шансе да их смувам. Могао сам кад сам ја имао 18, а оне 16, али сада не. Имао сам прилике у последње време да упознам пар таквих девојака, МНОГО су озбиљније и зрелије размишљају од мене. Не постоји прича коју бих ја умео да продам (бар ја не, доста мојих вршњака фура рибе 92'93 годиште).

    Прво, ич ми није јасан тај став ''нема шансе да смувам''. Шта су те рибиџоне боље од тебе, па да ти нема шансе да их смуваш? Да л' ме зајебаваш да су клинке 18-19 година зреле? :) Је л' у свету оних који то нису?

  2. ma bitno je da se dvoje kontaju, valjda.
    reče mi drug da je jedan njegov drug smuv'o ribu 19 godina mlađu i da im je do jaja..
    pa msm, ako je njima lepo, onda.. čemu rasprava :)

  3. То што је њима лепо не искључује чињеницу да је она хардкор патница, чим се смувала с фрајером који је 19 година старији. :)

  4. ćuti, bre, Džimi, mojne si nemač pojma.. taj lik je niški selebriti, bokte :D
    enivej, upoznala sam je, i nikad ne bi' rekla da je samo godinu dana starija od mene, jer dojmi ka' da ima preko 27 o.0

  5. То што је њима лепо не искључује чињеницу да је она хардкор патница, чим се смувала с фрајером који је 19 година старији. :)

    Predrasude, predrasude...

  6. taj lik je niški selebriti, bokte :D

    Селебрити, па још нишки, е! Мож' да уђе у читанке као пример оксиморона. :))
    Углавном, паћеница. :)

  7. хардкор патница

    You misspelled "Petnica".

  8. Džimi, nemoj si licimur, onamo braniš dukatlije i ljude sa telesnim modifikacijama, a sad ova je patnica jer ima mlađanog pastuva :)

  9. Predrasude, predrasude...

    vala baš.

  10. Džimi, nemoj si licimur, onamo braniš dukatlije i ljude sa telesnim modifikacijama, a sad ova je patnica jer ima mlađanog pastuva :)

    Не, не, не... Боли мене курац што је она с ликом који је 19 година старији. Није мој проблем, нити осуђујем, нити подржавам. Кад би ме питали за благослов, вероватно би' им га дао, јер ме боли курац. Другим речима, ко сам ја ту било шта да се питам?

    Али то и даље не мења чињеницу да је паћеница, ако ме разумеш. :))

  11. Ma daj, pa ti kao ne bi bio sa nekom koja je 19 godina starija/mlađa od tebe, a da je dobra riba, pametna, ono skroz se slažete?

  12. opet ti sve tako, crno-belo.. šta znaš, možda im je sex enormno dobar, možda im se poklapaju "filozofija života", religijska ubeđenja, norveški filmovi..
    nit' je ona paćenica, nit' je on paćenik.. našli se, skontali, sve je legalno. možda nije po kodeksu "tradicionalnog srBskog morala", ali, isti je ionako šit :)

  13. Ma daj, pa ti kao ne bi bio sa nekom koja je 19 godina starija/mlađa od tebe, a da je dobra riba, pametna, ono skroz se slažete?

    Не бих. Било би апсолутно гротескно. :) Уколико се упустиш у такву везу, то значи да не цениш или себе, или ту особу, свакако је понижавајуће. Наравно, причам о вези, а не неким привременим комбинацијама.

    nit' je ona paćenica, nit' je on paćenik.. našli se, skontali, sve je legalno. možda nije po kodeksu "tradicionalnog srBskog morala", ali, isti je ionako šit :)

    Ја баш мислим да јесте по кодексу традиционалног срБског морала. Јесте генерализација, то морам да признам, али већина парова које знам, а између којих је огромна разлика у годинама, су тешка сељадија. :) Права она СРБСКА!

  14. Predrasude, krajnje neargumentovane.
    Ne zaljubljuješ se u podatke iz lične karte, no u čoveka!

  15. ovaj je objasnijo:

    http://imgs.xkcd.com/comics/dating_pools.png

    otvoti u novom pabu ako nisi dalekovid.

  16. Ne zaljubljuješ se u podatke iz lične karte, no u čoveka!

    amin.

  17. a priznaćeš, enerdži, da svaki put kad vidiš takav par pomisliš na interes, svako od nas pomisli.
    meni su te stvari van pameti, nagledala sam se takvih situacija i ne verujem da je slatko ako nije generacijski blisko.
    imam poznanicu koja je '67 godište, do skoro bila u vezi sa likom koji je '80. meni je, lično, bilo gadno da ih vidim. ona se ložila da pokuša i dete da mu rodi, da ga veže valjda...na kraju se ispostavilo da je njemu trebao krov nad glavom, da jede na kašiku i čiste gaće svaki dan.ostavio je zbog mlađe.
    a ta moja poznanica još uvek ne govori samnom jer sam joj na početku te veze rekla da se raspita jel ima on neki problem sa majkom...jedino mi je logično bilo da on u njoj traži majku.
    važi i obrnuto,klinka sa čičom je prosto gadno i nikako ne može da ima neku budućnost.

  18. Ne zaljubljuješ se u podatke iz lične karte, no u čoveka!

    Тако је, али ја не говорим о заљубљивању овде и ''како неко не сме да се заљуби у особу која је много старија или млађа'', бла бла, трућ трућ... Сад ја испадам ту неки кретен који гледа на свет црно-белим очима.

    Све морам примером да ислуструјем, јебига.

    Нпр. ја сад имам 25 година и сингл сам. И старује ме жена од 45 година и ми се као заволимо (мени скоро незамисливо, али ајде), уђемо у везу, дакле, ми смо ''заљубљени'', волимо се или штагод. И то запрети да постане много озбиљна веза која би кулминирала браком или каквом друштвено прихватљивом, легитимном заједницом. И шта сад... Почнемо да старимо и ја ћу да 40 година да живим најбоље године, а она ће полако да почне да вене, тј. умире. Зато кажем да би с њене стране било јако себично да се упушта у такву везу, и да то није љубав. Као што написах на оној другој теми - ако неког толико волиш, понекад мораш да га пустиш да оде од тебе, баш зато што га волиш, а велика разлика у годинама се кад-тад трансформише у пакао за обе особе. Кад бих ја био у ситуацији да се са 50 година заљубим у двадесетогодишњакињу, ни на памет ми не би пало да будем с њом, ма колико она то желела, и то баш из разлога што бих је волео и не бих желео да јој упропаштавам живот.

  19. Pomišljaju svi na svašta, ali ne mogu da se složim s tobom. Bilo nekom gadno ili ne, mislim da se zaljubljujemo u ljude, ne u njihove godine. To da je nešto -prosto gadno- je samo predrasuda.
    A ovo za traženje majke ili oca, može da pije vodu. Ali, opet, i najkorektnija veza po PS-u nosi sa sobom svoju psihopatologiju,
    Ono, što se kaže- sve što je ljudski nije mi strano, pa ni gadno.

  20. nah, džimislave, previše ti je to razmišljanje "plastično" i po definiciji, kad bi ti se tako nešto desilo sumnjam da bi tako postupio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.