Da li je mladje stvarno sladje ???

  1. Prič'o mi đed da je odlično.... :D

  2. Tako bre reme, sve preko 25 je ofucano i otromboljeno. Nije nizašta.

    Minus i za brisanje.

  3. Minus i za brisanje.

    +1 i omiljeno

  4. Možda nemam preko 25, al zato imam 28.

  5. Ja možda nemam 28, ali imam 20, i do jaja mi je.

    I od jaja.

  6. Tako bre reme, sve preko 25 je ofucano i otromboljeno. Nije nizašta.

    Ја то нигде нисам рекао, него до 25 су у топ форми матори, после почињу са слабијим изгледом, али са друге стране има врх пичока и тада, ево моја сад већ бивша профанка имала 27-28, изгледала је феноменално. Мада ја рекох да је прво уочим оне од 16-25, углавном.

  7. Iskreno imam takvu facu da nisam imao mnogo mladjih devojcica, ali sto se tice starijih ne oskudevam, najstarija je imala trideset jednu kad sam ja imao dvadeset, tacno je to da je iskusnija, ali nije mi to prirodno sasvim, u principu mogu da je pratim posto mnogo citam pa izvlacim fore iz knjiga te ne ispadnem klinja, ali neke stvari dolaze sa godinama, kao na primer lajt motivi u razgovoru, teme se menjaju...

    Nigde ne treba zuriti, imaces i ti nekad trideset pa ce ti te stvari biti interesantne, kad se setim par koje su imale preko dvadeset pet, dok je meni bilo dvadeset, mogu samo jednu stvar reci, tri godine(u nekim slucajevima pet, ali to kasnije) gore-dole su ok, sve preko, retko uspeva i nema dobru bazu, a sto se ovih ostalih tice, sve me to podseca na new age filozofiju, ispraznu i plitku, sa primesama seks i grada.

    Zakljucak, ako lik koji ima dvadeset i vise godina pocne da izlazi sa nekom starijom kokom i da se redovno vidja sa njom, treba da poseti psihijatra. Isto je i sa starijim kokama. I petlima. I piletinom.

    EDIT: Sto se tice seksualnih izleta, ko ih voli, moze nekad da uleti neka kokica ili petlic. :)

  8. Распућине, могу да се кладим да сам негде већ прочитао овај твој пост.

  9. Zakljucak, ako lik koji ima dvadeset i vise godina pocne da izlazi sa nekom starijom kokom i da se redovno vidja sa njom, treba da poseti psihijatra. Isto je i sa starijim kokama. I petlima. I piletinom.

    To je bre odgovor. Razumem da ovde ima matorki i matoraca, usedelica i usedelih momaka. kao što razumem da im nije baš po volji kad neko mlađi pokaže odbojnost prema njima, ali ne zaboravimo u pitanju je samo seksualna odbojnost a ne generalna. Partiju remija uvek možemo odigrati.

  10. ja iskreno mislim da je 6 god dole-gore i u zenskim i u muskom slucaju maksimu, vise ti ne treba
    ja sam trenutno sa svojih nepunih 25 god u vezi sa momkom 2 god mladjim od mene sto mi odgovara jer moci koji su stariji 2, 3 ili vise god traze nesto ozbiljnije, a to je nesto sto ja jos uvijke ne zelim, tako da mi decko od 22-23 god savrseno odgovara jer i njemu jos duva kroz glavu kao i meni.... ali opet ja mislim da to nisu neke razlike u godinam, realno gledajuci mi smo vrsnjaci, a to su samo neke nijense :)))

  11. veza do 6 godna razlike, ko sto Eklipsana kaze. Seks je vec drugi obim godina, moze i 15 i 20 ako treba. Sandra Bulok, kao ne biste je trsili ma aaaajde. Mogu da se kladim da pola ovih sto se satro gade mid-30 zena, da bi jebali svoju doktoricu kojoj ispadaju sise, a ima 38 godina!!!!

    Da se ne lazemo.

  12. Овако то изгледа из моје перспективе. Ове године пуним 21. Рибе које су ту негде моје годиште, 23-20 одмах отписујем, јер реално нема шансе да смувам. Из искуства, не постоји опција, и оно што је било, то је био повољан сплет околности, то јест усрало ме невиђено.

    Е сад, рибе које имају 18-19, то јесте млађе, али је легално и није нека разлика у годинама, е па данас нема шансе да их смувам. Могао сам кад сам ја имао 18, а оне 16, али сада не. Имао сам прилике у последње време да упознам пар таквих девојака, МНОГО су озбиљније и зрелије размишљају од мене. Не постоји прича коју бих ја умео да продам (бар ја не, доста мојих вршњака фура рибе 92'93 годиште).

    Имам две опције, или да чекам да се некој 25+ запали пичка па да ме младог и нискусног одвуче на креветни курс, или да кренем у теретану и то комбинујем са читање класика из Новости, како бих се довољно телесно и духовно развио, не би ли успео да имам девојку у +3/-3 године разлике.

  13. pa da, realno, ja gazim tridesetu i već sam jednom nogom u grobu. koža na licu i telu mi se skroz osušila i izborala, kao čaršav kad ga izvadiš iz mašine, kosa mi skroz seda, sise se oklembesile ispod kolena, materica počinje da ispada, a ruke i vrat mi prekriveni staračkim pegama... burzum, ako te vršnjakinje neće, evo ja ću, mogu ti reći da dobro pušim kad izvadim zube!

  14. sise se oklembesile ispod kolena

    To, Lemajo! Odmotaj rolnice i nauči ih pameti! :)))

  15. joj, ma bih ja, al mišići su toliko atrofirali da kad ih jednom smotam neće više tako lako da se odmotaju! moram da ih močam u slani rastvor da se otkrave! to me podseti, moram da namažem kremu za šuljeve i popijem tablete za pritisak!

  16. burzume, LEGENDO!!! garant te smaraju price tipa 'tvoje vreme ce da dodje' i realno..ogavne su...ali s takvom harizmom...ima da dodjes do broja 1000. u to ne sumnjam.

  17. hahahahahah, lemajo, carice :D

  18. Па, зависи колико млађе. Битно је да је легално (мада и није толико, обзиром да неке 17-о год. изгледају ко да су моје годиште), да 'оће и да може.

  19. Ја никад нисам имао секс са старијом цуром. А ни са млађом...

  20. Od mene su sve mlađe lolololo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.