Da li biste banovali ?

1. aj sad ozbiljno.

na svu srecu ne druzim se sa ljudima koji bi se naljutili zbog toga, kao sto ne bi ni ja. big dil...

2. Ma Kelte, znam te ja još iz vremena kad smo igrali ne ljuti se čoveče :)
    Zajebi ti to.

3. Бановао бих све који ме знају, а посебно бабу у Жагровићу.

4. Stivene, sve, sve, al babu jbt.
    Daj bre, de će ti duša.
    Žena ti pravi tufahije i šnenokle, a ti tako.
    Tebe prvog trajno treba odstraniti.

5. Od trenutnih moderatora, niko osim Mrmuna ne može verodostojno da govori o tome šta bi uradio kada bi ga neko banovao.

http://imageshack.us/m/848/4649/100pxtrollface.png

6. Znači, na sajtu ste sa nekim s kim se družite privatno, pa ga banujete jer je jelte diro svetinju od sajta. Taj neko kline na neki kurac, kad ono zelana pozadina. Vidi da je banovan, pročita razlog za ban i kaže: nema veze. To je mene moj ortak banovao. Jesam mu dao keš na zajam, i sakrivao ga od ribe kad je varao, pio s njim noćima...al pravila su pravila, sajt je sajt, a mod je mod. Ko me jebe. Trebo je bre da me ubije.

Да. Ко га јебе кад је мајмун. Ако ће због тога да се увреди, нек се тера у пизду материну. Мада, не познајем такве људе. Нећу да сајт дижем у небеса, нећу ни да форсирам нека полу-усвојена правила, ал ако се куробеца, ако је претерао, заслужује бан ко и сви други. Ортак ми је, причали смо милион пута где је граница, ал, ето, он би диспадне фрајер и да ради веџи клинцима на чету. Ал, опет, не познајем такве људе.

7. Ја то гледам овако, рецимо другарица и ја седимо и играмо се у песку (лололололо дилеје), ту је још нека екипа, зајебавамо се, правимо као неки курац али мени је претходно прецедник плаже рекао да сам ја главни извођач радова и да треба да пазим да све буде дивно. И онда ова почне да прави курчеве, пичке и чварове од песка и ја као лололо до јаја, ај сад престани, морамо да правимо коцке јебене, тврђаве и сличне пичке материне, не она прави курчеве и даље. Ја онда узмем и срушим сво то лепо и ухватим је за руку избацим је с плаже и вратим се да правим зид као, шљакам боли ме курчина.

8. Sedim ja tako banovana, a pored mene sede tri moderatora. Jedan je čak i išo na sajt sa MOG kompjuktora. Nema veze. Ja sam stoički sve to izdžala i nudila kafu.
    Đembela je nešto kao sikćala, al sad znam da je to radila u prazno, jer me je ona banovala. Treći mod se samo smeškao.
    Narovoučenije: Ne pij SVOJU kafu sa modovima, pogotovo ne kod sebe kući.
    To napolje ćerati govnjivom lopatom.

9. pa sta ti radim kad ti drugarice opsednute kurcevima.
    mozda je i bolje za nju tako lololo

10. Бановао и бановаћу.

11. ja sam voljenu devojku banovao jedno surnjajest puta do sada kad me nervira.

Како сам себе не нервираш јеботе?
    Ај замисли да си банован.

12. Бан особе коју добро познајеш најлакше пада, јер сутрадан мош да јој кажеш "шта се ту куртонишеш, ај мрш у пизду материну".

+11

ладно бих га бановао ал тек кад би стварно претерао са глупирањем на сајту.
    ....и шта има да се љути, изнапушавао бих га ако би се наљутио.
    Ортак модератор се не искориштава на тај начин тиме што ће ти дозволити мајмунисање тамо где то никоме није дозвољено...

13. Al' realno ljudi previše lično shvataju ban. Na par dana bih banovao bez problema, zajebancija, preživeće bez sajta nedelju dana, trajno ne verujem. Nemam pojma. Ostavio bih nekome drugom to zadovoljstvo. Al verujem da bih i inače retko udeljivao trajni stalnim posetiocima sajta. Novajlijama lakše. Jer realno autori sa 50+, 100+ defki su ipak nešto uradili za sajt, dok ovi drugi nisu ništa. Ako me razumete. :)

14. Како сам себе не нервираш јеботе?
    Ај замисли да си банован.

sad me pa ti nerviras! kao da ne znas sta je zajebancija.
    realno, ako preozbiljno uzmes pa gledas na sve to, bilo da banujes il si banovan, idiot si, i necu da se igram sa tobom u pesku.

15. Uroše, lepo je to od tebe, al što?

Zmio, primer za plažu je objasnio.
    Ste shvatili priču sa plaže? A?

16. Глупо ми је да због сличних ствари неког банујем а неког не. Нема другог разлога, свакоме према заслузи и ја сам миран.
    :))

17. Ај замисли да си банован.

Šta da zamišlja? Nema od toga ništa.
    Ko bi od modova bio ljubazan da mi pozajmi nalog na 5 minuta?

18. A što ne bi lepio ban, ko god to da zasluži? Prvo, onaj koga znam, i ko se ljuti za jedan ban od nedelju, mesec dana, nebitno, mi i ne treba u životu. Šta če mi koj moj neko ko se ljuti što je odstranjen sa jednog od milijardu sajtova. Jel to kvalitetan čo'ek? :) Šta će tek biti za neku krupniju real-life situaciju sutradan, ako se tako ponaša zbog jednog bana. A, i, autor ne može da vidi ko ga je banovao, am? Ili može?
    Nego, da proširimo temu malo, šta ako bude onako nesvakidašnji splet okolnosti, tipa, neko koga poznajete dobro i lično i koga gotivite kao autora, osobu i ostalo, dođe pijan na sajt? Jel bi bilo cimanje tipa "a tačno znam kako mu je" ili strogo profesionalno? :) Ili tu spada ono "samo tetki da odnesem lek" ?

19. Ја кад дођем у такву дилему, запитам се:
    http://www.webnovinar.org/dragan/wp-content/uploads/2009/01/ban-ki-mun.jpg
    Шта би урадио Бан Ки Мун?

20. Ај замисли да си банован.

ово је значило "претварај се да си банован", смараш јбт :)

realno, ako preozbiljno uzmes pa gledas na sve to

Прво, не причамо овде о бану из спрдње него оно, удаљиш неког са сајта на пешес двајес дана. Неког ко не жели да не буде на сајту. Пријатељ ти је. Ти му кажеш: мајмуне, ко ти крив што се понашаш као мајмун.
    Ко овде гледа преозбиљно? Није поента у томе да ли ће неко да се наљути или увреди, није битна реакција, последице, ваш однос и слично, неће то утицати на пријатељство јбт, него је поента: зашто би ти то урадио. Да би објаснијо другару да је дебил ако није схватио кад си га упозорио да је дебил? Или зато што то тако треба, што ти је то посо? Не контам.