Партнери смарачи

1. А, бре, ионако ћете да раскинете.

Ахаха! ТО, ТО! :)
    Ал' ја кад сам прошле године рек'о то исто за оно двоје с Вуке да ће д апукне између њих, сви су били у фазону ''Џими, смарачу'', ''пусти децу да се воле'', ''зао си''. И шта је било на крају? А? Ко је био у праву? Ху'з мадафака? :)

2. Od silnih poređenja jedva skontah Frenkijev post. Ima tu nekih preferencija... ovamo i onamo. Sve u svemu, treba naći zlatnu granicu. Ima partnera koji su toliko neosetljivi prema drugoj polovini da je to prosto nehumano. Ne treba preterivati ni u čemu. I da, ako ne želiš više od dve poruke dnevno, nemoj ih ni ti slati. "Gde si?" "Kad si se vratila?" "Ko je sve bio?" "Jesi sigurna da je tako bilo?" "Hoćeš da mi kupiš smoki i dođeš kod mene?" Moreeeeee....

3. Нато, уопште ниси роматична :)

Свеће око каде, а лазање на тацни, да уживам свим чулима :)
    Чула сам да ти правиш добру гибаницу, али Френкијеве лазање сабијају :)

4. Ma nije to, nego ne volEm lazanje...

5. Ajde nato, ko još ne voli lazanje? Možda si jela neke loše, pa vučeš traume.

6. ko još ne voli lazanje

Ево, не волим ни ја.
    Сарме = Мусака = Пуњене паприке = Лазање: Исти шит за мене.

Измет.

7. E, vala i ja sa Džimijem pod ruku što se ovog menija tiče.

8. Brate vi ste jeli neka govna, to je mleveno meso sa krompirom... ništa više, barem ja to tako jedem, e sad da li vi to pravite drugačije.

Ni ja ne volim sarme i punjene papirke, zbog jebenog kupusa i paprike, to ne jedem. Meso FTW!

9. Džimi, opet troluješ :)

10. Vala, to sa lazanjama je nametnuto američko govno! Jeste da je jelo 'talijansko, al' mu Ameri udariše reklamu za sve novce. Pazi: testo, mesište i punomasna sirčina... Posle toga moš' samo da se izvrneš na leđa i da brekćeš k'o krmak. Žasu.

11. И опет се све свело на то да љубав на уста улази :)

12. И опет се све свело на то да љубав на уста улази :)

naravno, a tek kako mrmun kuva.. jebe kevu :D

13. Pazi: testo, mesište i punomasna sirčina...

Pa to, meso, sir, testo, ko pica, ne znam kako možeš da ne voliš. P.S. Ja sam pomešao gore lazanje i musake.

14. Brate vi ste jeli neka govna, to je mleveno meso sa krompirom... ništa više, barem ja to tako jedem, e sad da li vi to pravite drugačije.

Па, то. Не видим поенту млевеног меса, осим ако од њега не направиш сочну пљеку. :)

Vala, to sa lazanjama je nametnuto američko govno!

Тако је! То је скоро постало ин и урбано да се једу лазање. Као, треба да смуваш рибу и ''Ајде, водим те на лазање''. Водим те на лазање, а после јебАње.
    Мрш у пизду материну, бре.

15. Nije stvar samo u mesu, ima raznoraznih lazanja, meni je bljak onaj bešamel između. Ne volim ništa što je tako nekako ljigavo.

16. Па, то. Не видим поенту млевеног меса, осим ако од њега не направиш сочну пљеку. :)

Tako je! Jebeš povrće, ja od povrća jedem samo krompir i mladi luk. Od ostalog jedem samo meso i mlečne proizvode, i svi se čude što nisam debeo i bolestan. Ko ih jebe, ljubomorne duše mogu da ga puše :)

17. ''Ајде, водим те на лазање''.

TO! Umesto da je odma' vodi na lizanje :))

18. Ja sam više za suši. A moš da bude još bolja i urbanija-gradskije-urbanija fora za muvanje!

19. Lako je vama sada da se muvate. Nekada davno smo mogli da idemo samo na pizzu i to na dva mesta u gradu.

20. Ma odvedeš je na pljesku, natrpaš luka, pa ako ostane, odma' ženiš :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.