Left 4 Dead
  • Букснетина™

Као што су можда неки приметили, причали смо о овој игри на теми асесинс крид.

Играо сам у играони мултиплејер и могу рећи да је НАЈБОЉА игра, шта више једино њу играм. Тренутно немам печ за мултиплејер, али сам видео у Форуму да може да се игра преко Гарене. Ако неко зна како то може да се изведе нека нас посаветује, јер би било дојајно да пегламо версус преко нета.

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2009/265/L4D2_96654_screen.jpg

• Зна Мурињо

E, ja imam to na nekom stimu, sad ću da pokušam da nađem i pw i username. Samo je l prvi ili drugi deo Buksno?

• Букснетина™

Небитно, може и први и други. А, како си успео преко стима? Купио оригинал кантер па скинуо л4д? Ја сам јурио оригинал лефт 4 деад, не волим плагијане игрице, али нема шансе да нађем.

• Зна Мурињо

Ja sam to hakovao i prodavao do pre par meseci, ono klincima i tako to, za 500 kinti kanter i to. Imao sam neke mnogo dobre, znam da imam l4d 1, sad pokušavam da ga navatam negde, daću ti ako nađem, ne treba mi, ne igram igrice. :)

• Луди Чак

Ma može i prvi i drugi, samo da igramo. Jebi zombije!

• Букснетина™

Брате, а како ми дајеш то? Мислим можда је глупо питање, ал' не разумем се у то. :)

Пошто, има нас пар ту, са сајта, који би играли мултиплејер, а овај печ који имамо подржава само јебени сингл плејер. :)
    Ај' пробај нешто, па ако успеш, ти шибни овде коментар. :)

• Луди Чак

Pa samo ti da steam account koliko shvatam, ti skines steam sa neta, ulogujes se i downloadujes, jer kad kupis preko steama, mozes download beskonacno tu igru.

• Зна Мурињо

Našao sam, Buksno imaš PVT od mene.

• Зна Мурињо

To ti je kao da kupiš igicu original, samo što neko kupi cd a neko preko neta, i tako imaš na stim accuntu, klinci igraju kanter tako, ja na svom imam pun kurac nekih igrica, al ne igram, nego onako, da imam.

• Зна Мурињо

Trebalo bi da može multiplejer preko toga. lolo Nisam isprobavao.
    Zaboravih i da ti kažem da ovi ostali moraju se snađu, jebiga, ja možda, možda, uhvatim još neki, neki koji sam davno digo, al sumnjam. Ti na tom kad promeniš Buksno pw i staviš svoj mail teško da ti neko neš može.

• Луди Чак

Ja imam steam acc od brata iz Slovenije, samo treba njemu da kažem da kupi L4D, nego jel ti na svom imaš kec ili dvojku?

• Зна Мурињо

Ovaj koji sam dao Buksni ima samo keca.

• sunshine

Valjda se moze igrati preko virtuelnih servera. Hamachi ili tungle sam ja koristio za igranje Unreala, NFS i jos nekih igara..

• Букснетина™

Може да се игра преко Гарене, то знам. Тако да ћу покушати некако да ишчепркам решење за тај мултиплејер. Требало би да одем до Форума, да их питам како и шта, њима тамо ради перфектно..

• Луди Чак

Ja sam u forumu igrao, a i u Subotici, radilo super. Ali ne preko Garene, nego direkt iz igre. Ali to je bilo u LAN-u, lik napravi server i onda ovi ostali kucaju join pa njegovu IP adresu.

• Зна Мурињо

Ali to je bilo u LAN-u, lik napravi server i onda ovi ostali kucaju join pa njegovu IP adresu.

Tako sam ja igrao Menadžera, dok nisam digo Stim. Možda može i L4d

• Луди Чак

E jebiga, onda moramo da probamo, samo što ćemo znati IP adrese, pa ćemo moći da se nadžemo lolo

• seljak veseljak

Uh ja rasturam dvojku. Ne verujem da je iko bolji od mene. Ak ocete dacu vam link, ne trebaju vam nikaki drugi kurci palci, sam udjes u igricu i nadjes server i picis

• Луди Чак

To veseljaku, ako to radi, imas lajk od mene :)

• АК

Игрица је до јаја! Јако. Пре сам то стално цепао, други део. Онда сам прешао на Доту.