Left 4 Dead

1. Ja sam osposobio, ako oces mozemo sutra prepodne da igramo.

2. Hoće li neko da igra danas?

3. Ja sam zauzet, a kad sam zauzet onda nemam vremena za ovo. Al cu moci sutra ako budem bio slobodan jer tad nisam zauzet i imam vremena al ako i sutra budem zauzet onda necu ni tad moci jer necu imati vremena

4. HAAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHA KING

5. Ljudi jeste li skinuli vi ovo?!

6. Ja skino, instaliro, mogu da igram sp ali kao i uvek me jebe mp. Skinuo sam standalone i 1.0.2.4 master update. Uđem na garenu, nađem server, duplokliknem, učita mi do pola i izbaci mi ovo http://oi51.tinypic.com/2lnhlkh.jpg

Juče sam igrao lan u igraonici i naložio sam se jebeno. POMAGAJTE!

7. skinid dvojku, i onak u njoj imas sve mape iz prve i jos pun kurac drugih

8. Skinuo sam dvojku igram preko steam servera. Tražijo mi je da rinejmujem onaj l4d2.exe u l4d2 -steam.

9. E tako! To i moraš tako, nego kad sad već imaš instalirano, ajde da igramo bre. Kad možete ti i seljak?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.