Left 4 Dead

1. Uh ja rasturam dvojku. Ne verujem da je iko bolji od mene. Ak ocete dacu vam link, ne trebaju vam nikaki drugi kurci palci, sam udjes u igricu i nadjes server i picis

Шаљи и овамо на пвт, иде лајк лололо

2. TO arei kralje! dota ФТЊ! Što se tiče ostaviti za mrtav, probao sam preko garene i popušio sam debelu masnu kurčinu. E sad, ako vi nađete neki drugi način obavestite me PVT-om. I molim vas, bez ljubavnih poruka na PVT. <3

3. Ajde digramo online! Ako moez uopste lolololool

4. Seljak veseljak, salji pvt ili kaci link ovde, nemoj da nas ispalis!!!

5. Seljak imaš PVT, a postaviću ovde link sa kojeg sam skinuo sve pečeve. http://left4dead2garena1.blogspot.com/2011/04/disclaimer-this-information-is-not-to.html Ako ste skinuli igru sa seljakovog pvt linka, onda na ovom sajtu koristite drugi način. Onaj na dnu strane.

6. Ало бре, преко чега играте Доту? Ја пичим гарену и РГЦ, ако сте расположени за неки гејм, оставите никнејм ође у коментар.

7. Murš sa Dotom odavde... to je njesra :)

8. e imam ja i keca i dvojku, ali igram samo preko steama, smaraju me ta pečovana sranja. oš se igraš, kupi igru :)
    ali neću digram ako ste nabine da moram da vas dižem svaki čas i da mi umirete i vejstujete medicine. zombiji raspali.

9. Ja sam pro, ne padam nikad, sam završavam posao. A neću da kupujem igru, nema se para. Da košta 10 evra možda i bih.

10. Neka mi neko da link da skinem igru, 'oću i ja da genkujem zombije!

11. e, pa samo snimaj na steamu, bilo je pre mesec-dva l4d i l4d2 za 7€ tako nešto, komplet. prave oni super vikend akcije..

12. Kurac, ništa od mene, piše da trebaju pixel šejderi 2.0, a ja mogu valjda do 1.4.

13. Gledao sam juče, po 14 evra jedna. Mogu da zamolim brata iz Slovenije da uzme pa da mu dam keš kad dođe. Ali prvo da probam jel radi ovako.

14. bolje se strpi. igraj tog pirata i bacaj pogled na steam, pa kad bude neka akcija uzmi. nema potrebe da bacaš novce, ako su ti novci problem. ako nisu, kupuj :)

15. Ma problem su kako nisu, nego ne znam ni kako da platim. Nemam paypal i te zajebancije.

16. ne treba ti paypal za steam kupovinu. visa virtuon recimo rešava stvar. ako ne to, onda neka kreditna kartica, tvoja ili tuđa ili...

17. alo kurci este l osposobili left for ded 2

18. брате, ја сам се вук'о по болницама ових дана, нисам ништа стиг'о да урадим.. Рука ми завијена цела, не могу да играм ништа..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.