Tri osnovna muška kompleksa + reklame za tike

1. Како је то тешко у стварном животу. Одселићу се у Америку. Видео сам на филмовима, они само приђу врхунској плавуши и она одмах даје, без проблема! Америко, земљо обећана!

E, srećo, ova će odma' da ti da. http://youtu.be/OiRRgRzWxf0

Xantas, visok si. Neka će se nađe. A taj kaput baš onako praktičan, gde ima to?

2. E, srećo, ova će odma' da ti da. http://youtu.be/OiRRgRzWxf0

Права Американка, одмах се види, а не ко ове наше! Сутра идем у Америку!

3. Права Американка, одмах се види, а не ко ове наше! Сутра идем у Америку!

Javi kako je bilo, držimo ti palčeve. Izgubio nevinost pre tridesete, znači to.

4. A taj kaput baš onako praktičan, gde ima to?

I ja bih vol'o da znam. Kupio bih ga odmah.
    Stanem na sred ulice i obnažim se. Ima da naleću na mene k'o penzioneri na japansku trešnju.

5. Ja sam mali, a tolko sam dlakav da na plažu idem u džemperu. Još nisam oćelavio, ali brzo ću, ali, iskreno, boli me kurac. Jedino se na palamar malo vadim.

6. Мојне сад да рекламираш своје дефинције, да не кажем Мистер Хајду да те покупи ома! :)

7. Ja bih ti savetovala da kupiš sedu bradu i taj kaput i štap za hodanje i poguriš se kao deda. Onda slučajno ispistiš nešto i zamoliš žensko čeljade da se sagne da ti do dohvati, reuma je l'? Ko ne bi pomogao dekici sa artritisom? I onda dok je ona zauzeta ti je zaskoči. Kakvi cveće, kakvi bakrači! I problem sa tvojom manijakalnom ličnošću rešen.

8. Ja sam mali

E, jbg, Hujo, ja sam te već ovde otpisala, dalje nisam ni čitala. :/

9. Neki muškarčići su jako osetljivi ako nisu bolji vozači od žena.

10. Zasxto deco toliko žurite da odrastete , kada ne možete decxko ?

11. Ја сам толико низак да не могу да дохватим папучице и нисам ни полагао за вожњу.

12. Neki muškarčići su jako osetljivi ako nisu bolji vozači od žena.

Uz to su još i niski, ne?

13. Ја сам толико низак да не могу да дохватим папучице и нисам ни полагао за вожњу.

Možeš da poslužiš kao poslužavnik za burek. Stavi tacnu na glavu, čak i ja ako navučem štikle bi mogla ti sa glave jesti. Još budeš i koristan, a to je uvek šmeksi.

14. Ти би само да искоришћаваш људе! Спонзорушо једна!!!

15. Трололололо , а која је то граница у центиметрима између високог и ниског?

16. Nijedna od tri nabrojane stvari ne znači baš ništa, ako je taj hipotetički muškarac siguran u sebe...

Dakle, najveći a možda i jedini opasan muški kompleks je nesigurnost. Znog njega ispadaju sve pizdarije sa nama muškima. Sve naopako što muškarci rade u vezama, rade zato što su nesigurni u same sebe..

Eto... :-)

17. А после овога ми није више интересантно да тролујем овде, лик објаснио све.
    Курд, аферим!

18. Ти би само да искоришћаваш људе! Спонзорушо једна!!!

Znaš ono: lepo je samo ono što nije korisno. A iz tvog ličnog opisa smo oboje zaključili da nisi lep, tako da bi onda bilo logično zaključiti da si koristan.

Трололололо , а која је то граница у центиметрима између високог и ниског?

Evo, ja sam 163, neka bude bar 178, da mogu štikle obući, i da ne udaramo glavom jedno o drugo u gužvi,

19. Одлично , ја сам 180 , ај се јебемо?

20. Трололололо , а која је то граница у центиметрима између високог и ниског?

Ja kontam da si negde ti granica... Tu je negde prosek.

E sad, što to neki ne priznaju za visoko, druga stvar. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.